Na ideálního partnera si oba museli chvíli počkat - například takový Juraj Lelkes byl dvakrát rozvedený, než zakotvil po boku sexy pěnice, jež ani s přibývajícím věkem neztrácí na půvabech. Se Sisou Sklovskou si řekli své „ano“ v roce 2011, tedy v době, kdy bylo zpěvačce pětačtyřicet. V té době už bylo na miminko pozdě... „Jaksi mi na to ujel vlak. Nebo jak já říkám, nevyšel mi krok. A pak když mi přišel ten pravý muž do cesty, tak snaha byla, ale to už bylo zřejmě pozdě,“ posteskla si zpěvačka ve slovenské relaci #tbt. 

Nyní v rozhovoru pro TV Markízu, který sdílel server Topky.sk, po dotazu, zda s manželem občas nelitují, že si nepořídili vlastního potomka, Sisa smutně přiznala, že ano. „Moc bych byla zvědavá, jaký by byl – syn ​​nebo dcera,“ zamyslela se. „Vím, že by byl pěkný, protože my dva jsme pěkní lidé, a určitě inteligentní, protože jsme vysoce inteligentní. Promiňte, já se nechci chlubit, ale jsme. Byla bych velmi zvědavá na to, co by chtělo to naše dítě profesionálně v životě být...“ trápí se dnes.

Video
Video se připravuje ...

Sisa Sklovská: Proč jsem nikdy neměla děti? Mám 4 snubní prsteny, ale... Markéta Reinischová, Jan Jedlička

V jednu chvíli slavný pár dokonce uvažoval, že podstoupí adopci - Sisa si údajně přála mít dceru. Nakonec se však plány na dítě, které by manželé společně vychovávali, nezrealizovaly. Veškerou mateřskou lásku tak zpěvačka vkládá do svých žáků, které už po dlouhých sedm let vyučuje coby profesorka na akademii umění. „A všichni ti studenti jsou moje děti,“ prohlašuje Sisa, která své mateřské pudy ventiluje alespoň tímto způsobem - a se svými žáky udržuje velmi blízké vztahy.

Fotogalerie
45 fotografií