Sklovská a Lelkes co nevidět na televizi Markíza odstartují natáčení své vlastní reality show! Ponese název Lelkesovci a bude mapovat životní eskapády slavného energického páru. 

Sisa už se náležitě připravuje a nemíní podcenit vůbec nic. V doprovodu manžela se proto vypravila na kosmetickou kliniku, kde si nechala nadzdvihnout horní oční víčka. 

„Objevuje se u mě delší čas zajímavý problém, co se týká vrchních očních víček. Byla jsem obdařená vysokými nadočnicovými oblouky, což obdivují všichni maskéři. Někdy však klesají, to se stává hlavně v noci. Naučila jsem se pomoct si ledem a černým čajem, ale paní doktorka mi navrhla, abych podstoupila operaci,“ prozradila v rozhovoru pro Nový Čas.

Zpěvačka ale zdůrazňuje, že zákrok podstoupila jen kvůli sobě samotné. Chtěla se cítit lépe ve své vlastní kůži. „Snažím se vypadat dobře, ale dělám to pro sebe, ne pro ostatní. Tak, abych se líbila sama sobě,“ tvrdí Sisa. 

S nabídkou na reality show oslovila televize slavný pár během soutěže Let's Dance, slovenské obdoby našeho pořadu Star Dance. „Všichni totiž vědí, že každý pátek chodíme na večeři a potom do noci žijeme. Velmi rádi chodíme do společnosti. Dokonce si chodíme zatancovat na diskotéky. Někdy jsme schopní i do rána někde tancovat v podniku,“ svěřil se Juraj. Diváci se tak rozhodně mají na co těšit. 

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Sisa Sklovská (56) po 9 operacích hubená jako lunt! Co se s ní děje? Markéta Reinischová

Fotogalerie
70 fotografií