V kouzelnické sérii filmů učarovala samotnému Harrymu Potterovi, ve skutečnosti je ale z téhle půvabné rusovlásky už rok vdaná paní. Se šťastnou novinkou se se zpožděním pochlubila díky fotografiím v magazínu Bride (v překladu Nevěsta, pozn. red.)

Bonnie Wrightová si 19. března 2022 vzala za muže svého dlouholetého partnera, Andrewa Lococa. Obřad se nesl v intimním duchu, v boho stylu a na poměrně zvláštním místě. Snoubenci si totiž vybrali pro svůj velký den rozlehlý pozemek eko farmy The Ecology Center, která se zaměřuje na organické potraviny. Nachází se ve městě San Juan Capistrano v Kalifornii.

„Bylo pro nás důležité promítnout do svatby naši lásku k životnímu prostředí a používat udržitelné materiály místo balíčků na jedno použití. Ponořit se do naší kreativity a něco vyrobit i sami, ze zdrojů natolik lokálních a sezónních, jak jen to bylo možné,“ uvedla Bonnie pro magazín Bride.

Její kolega, Daniel Radcliffe (33) zase nedávno prozradil, že s partnerkou čeká svého prvního potomka. Zdá se, že herci z Harryho Pottera nyní prožívají šťastné chvíle. A možná že se Wrightová inspiruje a také s manželem zapracují na rodině, kdoví.

Video
Video se připravuje ...

Kouzelnická sága o Harrym Potterovi. Kolik věcí jste o filmech nevěděli? Videohub

Fotogalerie
102 fotografií