Lockdowny už sice neplatí, řada z nás ale stále ještě bojuje s nějakými těmi "pandemickými kily". A to dokonce i ti, které váha nikdy dříve příliš netrápila... Herečka Anka Šišková by mohla vyprávět!

„V mládí jsem nikdy nepotřebovala hubnout – vždy jsem byla tak hubená, že jsem si až přála přibrat!“ svěřila se v rozhovoru pro slovenský Šarm. „Moji rodiče měli nadváhu, takže někde v genetice mám i tento náběh. Po padesátce jsem začala přibírat i já. Do té doby jsem mohla jíst, co mi přišlo pod ruku, a nikdy jsem neměla problém s hmotností,“ popsala herečka. 

Omezení sportu a pohybu během pandemie a nekonečné vysedávání doma ale udělalo své. „Tím, že jsem večer nehrála ani nezkoušela, jen jsem vařila a ochutnávala, kila pomalu, ale jistě přibývala a začaly se hlásit i bolesti kloubů. I když jsem sportovala, chodila ven, nestačilo to,“ přiznala, jak ji ovlivnila různá opatření. 

S návratem na prkna, co znamenají svět, si herečka řekla, že by se sebou ráda něco udělala. Šišková se rozhodla pro tzv. ketodietu, kterou již podstoupila v roce 2016 a má s ní dobrou zkušenost. Tehdy zhubla 14 kilogramů, "pomohl" ale i stres kolem rozvodu. 

Právě do této diety se proto pustila znovu a od zimy zhubla již zhruba 12 kilogramů. „Jím, co chci, a všechny zakázané sacharidové věci – rýže, brambory, koláčky, můj milovaný kváskový chléb – na to vůbec nemám chuť. To je na tom úžasné,“ pochvaluje si. Ke konci tříměsíčního období už si dovolila prý i nějaký ten "hřích" – přiznala třeba, že si sem tam dá suši nebo dvě deci vína. A kila jdou prý pořád dolů. Pokud ale zvažujete jakoukoli omezující dietu, poraďte se nejprve se svým lékařem. 

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
54 fotografií