Oslava jubilejních šedesátin se prostě musela uskutečnit u moře. Mamince do Chorvatska přijely popřát i její dvě dcery, herečky Dorota (37) a Tereza (32) Nvotovy. Celá dovolená probíhala, jak nejlépe mohla, dokud Anna nedostala chuť na šťavnaté ovoce.

„Chtěla jsem si odtrhnout fík. Byla tam taková kamenitá půda a suchá zem. Já jsem z jednoho kamene přeskočila na břeh, samozřejmě to bylo úplně suché, noha se mi smýkla. Abych nespadla na záda, tak jsem si tam dala ruku a v zápěstí si ji zlomila,“ prozradila serveru Nový čas.

Video: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu Blesk TV

Šiškovou okamžitě přepravili do nemocnice, kde jí levou ruku po loket zabalili do sádry, navíc bez umrtvení. „Trochu jsem si vytrpěla,“ přiznala. Po návratu na Slovensko podstoupila ještě jednu návštěvu doktora a dostala druhou sádru. Ruku nebude moct používat celých šest týdnů.

Okamžitě zjistila, jak velký problém je fungovat pouze s jednou rukou. „Je to katastrofa, nikdy bych neřekla, že tak moc potřebuju levou ruku. Ani chleba nebo rajčata nedokážu nakrájet.“ Našla alespoň trik, jak si vyčistit zuby – pastu si zdravou končetinou namačká do úst namísto na kartáček. Šišková dodala, že to není její první zlomenina. Odmala prý trpí četnými úrazy. „Jsem jako ten francouzský herec Pierre Richard, tomu se pořád něco dělo.“

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií