Po dlouhém boji s depresí a posttraumatickou stresovou poruchou 5. března zemřela vycházející hvězda Winona Lisa Green Brooksová, známá jako Lil Bo Weep. „O víkendu jsme prohráli boj o život mé dcery s depresí, traumatem, PTSD a drogovou závislostí. Bojovali jsme od té doby, co jsme ji díky nouzové repatriaci získali zpět z Ameriky,“ oznámil zpěvaččin otec Matthew Schofield na facebooku. 

Podle něj byla mladá dívka po návratu do vlasti psychicky zlomená. „Tvrdě bojovala se svými démony, a my všichni s ní po jejím boku. Dávali jsme ji dohromady znovu a znovu, ale už zkrátka nedokázala dál bojovat a ztratili jsme ji,“ uvedl Schofield. 

Podle otce byla nemocná mladá žena velmi statečná. “Jako její otec jsem na ni nesmírně pyšný. Je to moje hrdinka, moje dcera a moje nejlepší kamarádka. Moc, moc ji miluji. Už ji nic nebolí, vesmír chtěl svého anděla zpátky,“ dodal. 

Lil Bo Weep začala nahrávat svou muziku na SoundCloud v roce 2015. Její singl Codependency si získal pět milionů poslechů, další s názvem Not OK But It's OK dokonce dvanáct milionů. 

Hudebnice měla 12 tisíc fanoušků na TikToku a 35 tisíc na instagramu. V úplně posledním příspěvku, který s fanoušky sdílela, oplakávala své mrtvé dítě. „Loni touhle dobou jsem přišla o své dítě, a ráda bych pro ni udělala nějaký vzpomínkový obřad,“ svěřila se. „Neustále brečím. Omlouvám se,“ omlouvala se na videu fanouškům.

Winona se obávala, že kvůli vážným problémům už nikdy nebude moci mít miminko. Její zdraví totiž trvale poznamenala závažná porucha příjmu potravy, kterou trpěla v dospívání, a její tělo proto nedokázalo dítě donosit. 

VIDEO: »Potvora« ze Slunečné Timková (31) přiznala: Problém s příjmem potravy! Vyhledala odbornou pomoc

Video
Video se připravuje ...

»Potvora« ze Slunečné Timková (31) přiznala: Problém s příjmem potravy! Vyhledala odbornou pomoc Markéta Reinischová

Fotogalerie
69 fotografií