Krásná brunetka Barbara Bátorová se dostala do povědomí široké veřejnosti před deseti lety, kdy byla spojována s Borisem Kollárem (56). Ten byl v té době „jen“ známým podnikatelem, ze kterého se po letech stal současný předseda parlamentu. Známý je jak svými kontroverzními názory, tak i faktem, že má s 10 různými ženami 11 přiznaných dětí. A potomek číslo 12. je na cestě. Z Bátorové je dnes máma tříleté dcerky, se kterou se v těchto dnech vydala na dovolenou.

Jenže po návratu domů ji čekal šok! Bátorová i s dcerkou zjistily, že jim byl vykraden byt. „Vytržený sejf, zničený nábytek a o věcech ani nemluvím... Ani alarm nepomohl, protože SBS, co máme v bytovce, je na dvě věci....” vypočítávala podle Topky.sk zděšená brunetka na sociální síti. Zloději byli dokonce tak neomalení, že nebrali jenom šperky, peníze a cenné věci, ale zamířili i do dětského pokojíčku... Dceři vzali i matraci, prostě všechno...“ stýskala si.

VIDEO: Boris Kollár děkuje ochrance i zdravotníkům.

Video
Video se připravuje ...

Boris Kollár děkuje ochrance i zdravotníkům. Boris Kollár/Facebook

Bátorová hojně zásobovala svůj instagram fotkami z pláže, takže je možné, že zloděj šel, jak se říká, najisto... „Doufám, že máš radost, že jsi vzal všechno jak mně, tak i tříletému dítěti,“ vzkázala rozhořčená tmavovláska kriminálníkovi, který jí jaksepatří pokazil dojem z příjemné dovolené. Ještě před pár dny totiž sdílela selfíčka v bikinách s popisky „konečně dovolená plná odpočinku spánku cvičení… člověk přijde odpočatý“, přála si. Po návratu domů ale bylo všechno jinak.

Celá situace zamrzí jistě především kvůli dcerce. I když ještě před lety byla zaměnitelnou sexbombou, která se vystavovala, kde jenom mohla, a jméno si udělala prakticky jenom na tom, že byla milenkou známé a vlivné osobnosti, dnes je vše jinak - po narození Maríny se její priority evidentně změnily. Nejednou se vyjádřila, že lituje svých plastik, a na sociálních sítích (už skoro vůbec...) nezveřejňuje fotografie ve vyzývavém oblečení. 

Fotogalerie
36 fotografií