Silikonem vyztužená sexbomba Miroslava Fabušová byla po dlouhý čas spojována s předsedou Národní rady SR Borisem Kollárem. V říjnu minulého roku, kdy měla dvojice autonehodu během zákazu vycházení, oba skončili v rukou lékařů. Kráska se však vždy bránila, že s Kollárem mají čistě přátelský vztah, a dokonce s odstupem času přiznala, že po jejím boku je zcela jiný muž. S tím se jí nakonec podařilo otěhotnět. Po uplynutí nejrizikovějších prvních tří měsíců se začala těšit na vymodlené děťátko a s krásnou novinkou se svěřila celému světu.

Neskrývala ale zároveň své obrovské obavy. „Mám velký strach, protože jsem vždycky přišla o miminko ve čtvrtém nebo pátém měsíci. Těžko se mi o tom mluví. Bojím se, že když toto ztratím, už nikdy nebudu mít jiné dítě, protože mi už bylo 39 let. Ale nepřestávám věřit, že se to podaří a stanu se mámou,“ doufala Fabušová.

Bohužel i v tomto případě došlo na nejhorší a ona opět potratila. „Je to pravda," potvrdila Novému Času modelka, která prý během telefonátu jen těžko hledala slova, jež by popsala její bolest. „Teď to bylo prý psychikou. Je to těžké. Ale mám vynikajícího doktora, který mi vysvětlil, co se stalo, mohly za to zadržované stresy a emoce.“

VIDEO: Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video
Video se připravuje ...

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem! David Turek, Jan Jedlička

Fabušová se nikdy netajila tím, že chce mít velkou rodinu. „Neexistuje asi nikdo, kdo by si přál miminko více jako já. Odjakživa mám vztah k dětičkám, to jsou andělíčkové a neskutečně člověku doplňují smysl života. Dětičky mě velmi milují a já miluji je. Pracuji na tom, abych si udělala pedagogické minimum a mohla bych dělat ve školce. Dětská energie vám dává odpovědnost a neskutečnou sílu,“ řekla před časem Misska. Těžké období se nyní snaží překonat prací: vytváří vlastní módní značku.

Fotogalerie
77 fotografií