Takhle se to stalo. Důvěřivá Hana Čížková, která se až do loňského podzimu cítila ve čtvrti, kde bydlí, bezpečně, neměla zamčený byt. Kdosi do něj vstoupil, vzal si klíčky od auta a prostě s ním odjel. „Máme to celé natočené na kameře,“ prozradila Blesku herečka. Bohužel z kamerového záznamu není patrné, kdo je oním drzým zlodějem. Přesto Hana Čížková neztrácí naději. Naopak!

„Tušíme, kdo nejspíš dal tip. Ten člověk, o kterém si myslíme, že je za to zodpovědný, nebyl přímo v našem bytě. Ten by tam asi nešel. To holt byl někdo jiný,“ svěřila herečka s charakteristickou blond patkou. I díky tomu Hana Čížková doufá, že by viník mohl být v budoucnu dopaden a potrestán.  

Herečka si dokonce myslí, že její někdejší chlouba na čtyřech kolech ještě ani nemusí být prodaná. „Tohle auto se těžko prodává. Je to výjimečný vůz, kterých tady moc nejezdí,“ je přesvědčená někdejší majitelka Mercedesu SL 500, který má kromě jiných vychytávek také stahovací střechu. „Kartářka mi říkala, že to auto je pořád v Praze,“ spoléhá se na hlasy vyšších sil Hana Čížková.

VIDEO: Posun v kauze ukradeného Mercedesu Hany Čížkové. "Tušíme, kdo to byl"

Video
Video se připravuje ...

Posun v kauze ukradeného Mercedesu Hany Čížkové. "Tušíme, kdo to byl" Kisa Císařová

Fotogalerie
27 fotografií