Své trápení sdělila herečka a zpěvačka na sociální síti s nadějí, že by se tím třeba mohlo vše k dobrému obrátit. „Ten šperk, který mám na krku, si někdo vypůjčil, když jsem byla na magnetické rezonanci,“ přiznala nešťastně Yvetta.

Ta si klenot skutečně zamilovala, a tak je pochopitelné, že ji ztráta mrzí. „Má mé iniciály, je z bílého zlata a uprostřed má diamant, takže pokud byste ho někde viděli, v zastavárně nebo jinde, prosím, dejte mi vědět. Děkuji... a krásný den,“ dodala na instagramu a v komentářích se hned našly kolegyně a kamarádky, které ji politovaly. 

„Ooo, to mě mrzí! Určitě se najde .... bych se zbláznila,“ nechala se slyšet hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (43). „Je to smutný a navíc, ten hotentot vůbec netuší,“ posteskla si Yvetta Blanarovičová, která v současnosti září v nekonečném seriálu coby Zdena, bojující s Alzheimerovou chorobou. 

VIDEO: Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! 

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Přesně má drahá, on vůbec netuší! Vrátí ho ještě rád! Kéž co nejdříve,“ podpořila kolegyni také muzikálová hvězda Michaela Zemánková (39), bývalá partnerka Felixe Slováčka ml. (37). 

Blanarovičová jistě doufá v podobný závěr smutné historky. Důvod, proč byla na magnetické rezonanci, sice tentokrát neodhalila, ovšem návštěva lékaře patrně souvisela s nedávným zraněním zad. Před odjezdem na Lipno s kamarádkou vše přišlo jako blesk z čistého nebe.

 „Balila jsem si věci, moc jsem se už těšila. Najednou jsem se ohnula pro tašku, jenom mě zapálilo v zádech a zůstala jsem tam viset a nemohla jsem se narovnat,“ přiznala před časem pro Super.cz. Tehdy skončila na lůžku a na kapačkách v Centru pohybové medicíny a zmiňovala též právě i magnetickou rezonanci, kterou musela podstoupit. 

VIDEO: Blanarovičová čaruje! Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to

Video
Video se připravuje ...

Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií