Dětskou slávu vystřídalo bouřlivé mládí a mnozí se báli, že se dospělosti snad ani nedožije. Nakonec ale herec Macaulay Culkin překvapil, závislostí se zbavil, a loni si dokonce pořídil miminko. A teď přišla i žádost o ruku. 

Několik zdrojů potvrdilo, že herečka Brenda Songová řekla svému milému ano a že se blíží svatba. Fotografům se navíc podařilo krásku zachytit s masivním diamantovým prstenem na ruce. Na šperku Culkin evidentně nešetřil. 

5. dubna 2021 přivítala dvojice na světě syna Dakotu. „Jsme ohromně šťastní,“ uvedli s prohlášení pro Page Six. Chlapec byl pojmenován po Culkinově sestře Dakotě (†29), která v roce 2008 podlehla zraněním poté, co ji srazilo auto. 

Miminko bylo podle herce plánované. „Hodně jsme nacvičovali. Není nic víc sexy, než když vaše dáma přijde do místnosti a řekne: 'Zlato, ovuluji,'“ žertoval před časem pro časopis Esquire. 

Dvojice tvoří pár již od roku 2017. Zatímco pro Songovou půjde o první manželství, Culkin už ženatý byl. V letech 1998 až 2002 tvořil manželský pár s herečkou Rachel Minerovou (71). 

VIDEO: Historie svatebních dortů: Tyto dorty byly v kurzu před lety. Které vládnou nyní?

Video
Video se připravuje ...

Historie svatebních dortů: Tyto dorty byly v kurzu před lety. Které vládnou nyní? Videohub

Fotogalerie
77 fotografií