Macaulay Culkin má na svém kontě řadu rolí, když ale někde zazní jeho jméno, každý si spolehlivě vybaví trilogii rodinných komedií Sám doma. Úspěch filmů byl tak obrovský, že výrazně ovlivnil celý zbytek hercova života a ten tak i po čtyřicítce pořád platí za roztomilého chlapečka jménem Kevin. 

Není proto žádný div, že když filmaři oznámili natáčení nového Sám doma, všichni upřeli svůj zrak opět na Culkina. Hlavním hrdinou má ale být opět malý chlapeček jménem Kevin, na titulní roli je tedy slavný herec už poněkud starý. Nebylo nicméně jasné, zda se Culkin ve snímku neobjeví v nějaké jiné roli, což by mnoho fanoušků velmi uvítalo. 

Culkin teď protrhl mlčení a na dotazy odpověděl na svém Twitteru. "Ahoj všichni. Jen pro informaci, protože se mě na to dneska hodně ptáte: NEBUDU v novém rebootu Sám doma," napsal 13. října. 

Namísto Culkina se ale v novém filmu přece jen objeví alespoň jiná hvězda staré série. Herec Devin Ratray (44), který si v původních filmech střihl roli Kevinova staršího bratra Buzze, se ve snímku vrátí jako policista. 

VIDEO: Trailer k filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (EN)

Fotogalerie
63 fotografií