Herec Macaulay Culkin oslavil 26. srpna své kulaté čtyřicátiny, ale ze svého dospěláckého věku se nikterak nehroutí. Naopak, svými humornými posty na sociálních sítích se postaral o to, aby měli depresi jeho fanoušci! „Hej, lidi, chcete se cítit staře? Je mi 40. Nemáte zač,“ napsal zlomyslně na twitter v den svých narozenin. „Je to můj úděl na tomto světě. Přimět lidi, aby si uvědomili, že jsou staří. Už nejsem to dítě, to je moje práce! A teď, když je mi 40, asi je na čase zahájit krizi středního věku. Přemýšlím nad surfováním. Co myslíte vy?“

Z chlapečka, který byl jednu dobu považovaný za nejtalentovanějšího a nejúspěšnějšího dětského herce od dob Shirley Templeové (†85), vyrostl zkrátka pořádný vtipálek! Na růžích však tento herec nikdy ustláno neměl – i když se stal prakticky ze dne na den hvězdou, vychutnal si spíše odvrácenou stranu slávy. S rodiči, kteří ho týrali a nutili natáčet jeden film za druhým, se už jako malý kluk musel soudit o peníze, a ve čtrnácti letech pak oznámil, že jde do hereckého důchodu. Hojně holdoval drogám a alkoholu a jednu dobu to vypadalo, že to s ním půjde hodně z kopce.

VIDEO: Trailer k filmu Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (EN)

Nakonec se však vzpamatoval a začal se věnovat hudbě – založil kapelu The Pizza Underground, v níž zpívá a hraje na kytaru. Kromě toho pracuje jako DJ v nočním klubu Le Poisson Rouge v New Yorku, a ve svém volném čase natáčí populární podcasty.

Přestože (anebo možná právě proto?) si stále uchovává svůj chlapecký vzhled, ženy se kolem něj vždycky točily – v minulosti žil dlouhých 9 let s herečkou Milou Kunisovou (36), čtyři roky byl ženatý s Rachel Minerovou (40). V současné době už tři roky tvoří pár s herečkou a modelkou Brendou Songovou (32) a šušká se, že by si chtěli pořídit miminko.

VIDEO: Jak je na tom dnes Víťa Starý, který podlehl drogám? Překvapivě silná slova Pepy Bolana z Mandrage!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom dnes Víťa Starý? Překvapivě silná slova Pepy Bolana z Mandrage! FTV Prima, Prima Cool

Fotogalerie
57 fotografií