Maja Velšicová by pro svou rodinu udělala cokoli. Proto, když její synové potřebovali peníze, neváhala a rozhodla se svůj dům na lukrativní adrese prodat, aby jim finančně pomohla.

Více méně proto, že teď přišel ten čas, kdy je třeba pomoci dětem. Děti chtějí podnikat, tak jim chci pomoci. Bez peněz to nejde,“ řekla webu pluska.sk v květnu zpěvačka, která měla už i promyšlené, kam by šla.

„Půjdu buď do Turčianských Teplic, kde si v hotelu zaplatím nějaký apartmán. Mám tam dobrou kamarádku, která tam jeden vlastní. A je to jen přes cestu do lázní. Takže by to bylo snad zajímavé. Ještě jsem se nerozhodla. Možná si koupím byt i tady. Ale víte, co budu ve velkém bytě dělat, když mi odejde i druhý syn. Takže jsme dospěli k takovému kroku.

VIDEO: Zemřela herečka Jana Altmannová († 77)

Video
Video se připravuje ...

Zemřela herečka Jana Altmannová († 77) Videohub

Musím se však přiznat, že mi krvácí srdce, když vidím, jak je tady nádherně. Taková adresa je jen jedna,“ pokračovala Velšicová, která nevyloučila ani to, že by se přestěhovala do Ameriky k synovi.

Herečka svůj dům na stránkách s nemovitostmi nabízela cca za 2 miliony eur (přes 50 milionů korun). Její plány však překazila náhlá smrt syna Borise, který měl v září v Americe nehodu. Během řízení pravděpodobně dostal infarkt. Jak se zdrcená herečka aktuálně má?

Už se mám trochu lépe. Víte, smrt syna mi podlomila nohy. No už jsem se s tím smířila a věřím, že to teď bude tak vyrovnané, protože dobré to už nikdy nebude,“ reagovala smutným hlasem paní Majka, která o Vánocích bude s druhým synem a vnučkou.

Fotogalerie
21 fotografií