Cardi B je jednou z nejoceňovanějších ženských rapperek světa a patří do padesátky nejbohatších rapperů celého světa, společně třeba s Nicki Minaj (38), Drakem (34), LL Cool Jem (53) a Snoop Doggem (49). Předtím, než rozjela svou veleúspěšnou hudební kariéru, se dostala do povědomí veřejnosti jako internetová celebrita. V té době na sociálních sítích sdílela obsah o svém zaměstnání striptérky. Největší úspěch zaznamenala na sociální síti instagram, kam často a s gustem ládovala své odhalené fotky. Přestože se ale pyšní perfektní postavou, sama přiznává, že za ni nevděčí tak docela usilovnému pocení se v tělocvičně, ale chirurgům ovládajícím kouzlo plastické chirurgie.

Svými prodělanými zákroky se nikterak netají a naopak je hrdě přiznává. Po porodu svého prvního dítka, dcery Kulture Kiari (3), například podstoupila plastickou operaci prsou a liposukci břicha. Později uznala, že to byla chyba – po operacích totiž měla komplikace, otékaly jí nohy, a ona tak musela rušit řadu svých koncertů. Tím podle svých vlastních slov přišla o miliony dolarů. „Chtěla jsem nová prsa, to je v pořádku. Ale liposukce břicha nebyla asi úplně nutná. Kdybych po porodu cvičila, byla bych v pohodě. Jenže kdo na to má čas?“ vysvětlila své svérázné stanovisko na instagramu.

VIDEO: Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak to rapperka Cardi B rozjela na stagi. youtube.com/k.jachimowicz/BPŽ

Se svým mužem, rapperem Kiarim Kendrellem Cephusem (29) alias Offsetem, má ale od září potomky už dva. K dcerce přibyl syn, jehož jméno dosud není veřejnosti známé. Zda šla i po jeho narození zpěvačka, jak se říká, pod kudlu, se nedá s jistotou říct. Zhruba měsíc poté, co chlapec přišel na svět, se totiž objevila na týdnu módy v Paříži, kam vynesla velice extravagantní a především velice upnuté róby, co těsně obepínaly její tělo. Po nedávném těhotenství nebylo ani památky. Do kondice se jí tak podařilo dostat neuvěřitelně rychle – anebo si opět vypomohla šikovnými ručičkami odborníků.

Mrkněte se každopádně do naší galerie na její nejodvážnější modely i nejrajcovnější snímky, jakými těší své příznivce po celém světě...
Fotogalerie
80 fotografií