Nejstarší syn Davida (46) a Victorie(47) Beckhamových Brooklynsice neoslavil ještě ani své třiadvacáté narozeniny, už má ale v plánu veselku a možná i založení rodiny. Po sérii milostných neúspěchů ho totiž absolutně pobláznila pohledná herečka a modelka Nicola Peltz (26). 

Pár si v noci na úterý společně vyrazil na prestižní módní akci Met Gala v newyorském Metropolitním muzeu, která je každoročně přehlídkou opulentnosti a luxusu, na kterou přijíždějí ty nejslavnější osobnosti z celého světa. Pro Brooklyna šlo o první ročník, kterého se zúčastnil. Z celé akce ho ale zřejmě nejvíc zaujala jeho snoubenka Nicola. 

„Můj první Met bál s mojí krásnou holkou,“ chlubil se na sociálních sítích u snímků, na kterých pózuje s Nicolou v růžových šatech po boku. „Nejúžasnější noc s mojí krásnou holkou,“ přidal po chvíli video, na kterém se ve večerních róbách vášnivě líbají. „Jsem do tebe naprostý blázen, Nicolo,“ vyznával se o další chvíle později u videa, na kterém se Nicola snaží elegantně zírat do objektivu. 

Zásnuby zaláskované dvojice sice přišly již v roce 2019, svatba ale zatím v dohlednu není. Pár ji plánuje až na rok 2022, protože by si přál, aby se jí mohli zúčastnit všichni jejich blízcí bez žádných restrikcí. A už teď je jasné, že zřejmě půjde o pořádně luxusní party. 

VIDEO: Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně

Video
Video se připravuje ...

Victoria Beckham a její styl: dlouhá sukně Profimedia

Fotogalerie
46 fotografií