V polovině devadesátých let stála Geri Halliwellová u zrodu pětičlenného hudebního uskupení Spice Girls. Proslula nošením kraťounkých sukní, obrovských výstřihů a bot na mnoha centimetrových platformách. Byla to ovšem rovněž ona, kdo nejlépe prodávanou dívčí skupinu všech dob jako první opustil, a to v roce 1998. Za sebou nechala tehdejší hudbu, stejně jako vzhled oplácaného diblíka s rudými vlasy.

Zamakala na sobě, vlasy si nechala zkrátit a odbarvit na blond a při sólové kariéře mohli její fanoušci obdivovat Geriinu pevnou a štíhlou postavu. Ať se mezi děvčaty ze Spice Girls stalo cokoli, čas obrousil i ty nejostřejší hrany a zahojil všechny rány. Populární pětice se dala po letech dohromady a v roce 2007 absolvovala společné turné.

V roce 2006 se Geri Halliwellová stihla stát poprvé matkou. Biologického otce dcery Bluebell oficiálně nikdy veřejnosti nepřiznala, má jím ale být britský novinář Sacha Gervasi. Když do Geriina života vstoupil šéf stáje Formule 1 Red Bull Racing Christian Horner, proměnil se radikálně i zpěvaččin styl. Po boku miliardáře se z ní stala skutečná distingovaná dáma.

A zatímco partnerské štěstí Geri Halliwellová našla, cesta k tomu rodičovskému byla trnitá. Zpěvačka podstoupila několik sérií umělých oplodnění, z nichž ovšem bohužel žádná nevyšla. Nakonec otěhotněla spontánně a v roce 2007 porodila syna. Toho šťastní rodiče pojmenovali Montague. 

Video: Vánoční video od Victorie Beckhamové

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckhamové Instagram

Fotogalerie
38 fotografií