Poprvé David Beckham překvapil platinovým přelivem v devadesátých letech, kdy byl na špici popularity a čerstvým novomanželem krásné Spice Girl Victorie (47). Nyní se k drastické změně image odhodlali i dva z jeho tří synů (kromě nich má ještě nejmladší dcerku Harper, které teď v červenci bylo 10 let). Zatímco Romeo před časem, možná nevědomky, okopíroval svého otce tím, že nahodil blond, Cruz se rozhodl zajít ještě dál a své vlasy obarvil narůžovo, čímž jeho hlava získala stejný odstín jako známé žvýkačky.

To ovšem Davida přimělo k tomu, aby i on změnil svůj vzhled, aby si jeho synkové uvědomili, že vůbec nejsou tak originální, jak by si mohli myslet… „Někdy hoši potřebují připomenout, kdo že to vlastně udělal jako první už v 90. letech… Ale podle výrazu v jejich tvářích z toho nemají zrovna radost,“ napsal bývalý fotbalový záložník, jenž naposledy hrál za francouzský tým Paris Saint-Germain ve francouzské lize Ligue 1, na instagram k povedeným momentkám, na nichž pózuje s pubertálními chlapci s velice otrávenými kukuči.

VIDEO: Tetování Davida Beckhama (a James Corden) v akci!

Video
Video se připravuje ...

Tetování Davida Beckhama (a James Corden) v akci! Youtube.com

„Nebojte se, chlapci, za pár týdnů to zmizí,“ utěšoval synky výsměšně David. Z vlastní zkušenosti totiž moc dobře věděl, jak často se musejí takhle výrazné vlasy udržovat, aby je nehyzdily odrosty. „Taťka to udělal jako první, ale tentokrát to vypadá ještě lépe!“ okomentovala manželovu proměnu také Victoria Beckhamová, která se poté, co opustila populární dívčí skupinu, stala uznávanou módní návrhářkou. Kterému z chlapců Beckhamových to sluší nejvíce, to ovšem posuďte sami v naší galerii. Přece jenom se říká, tisíc lidí, tisíc chutí, že?

Fotogalerie
73 fotografií