Mezi manžely Beckhamovými to funguje už od roku 1999, kdy si David řekl „ano“ se svou krásnou manželkou, někdejší hvězdou skupiny Spice Girls Victorií Beckhamovou. Přestože se již mnohokrát spekulovalo o tom, že v jejich ráji jsou přece jenom tu a tam mráčky, jejich manželství stále trvá. A podle všeho to mezi nimi stále jiskří!

Jejich nejmladší syn Cruz (15) totiž sdílel na instagramu snímek, na němž pózuje společně s maminkou, oba dva na sobě mají župany a fotí se v odrazu zrcadla. „Podle všeho se moje máma umí usmívat,“ okomentoval momentku Cruz, doplnil emotikon srdíčka a sama Victoria snímek opatřila svým „lajkem“.

Jenže její manžel David Beckham neodolal a veřejně si do ní rýpnul: „Jak moc jsou bílé zuby maminky? Vždyť je jako Ross z Přátel!“ bavil se narážkou na světoznámý seriál. V jedné z epizod to totiž postava ztřeštěného paleontologa Rosse Gellera přežene s bělicí pastou na zuby, pročež jsou pak nejenom nepřirozeně bílé, ale také ve tmě září.

Victoria na Davidova posměšná slova nijak nereagovala, dokonce ani jeho spekulace nevyvrátila – že by právě její bělostný chrup skutečně byl důvodem, proč se na fotkách tváří vždy jako kakabus? Na druhou stranu, v přítmí, v jakém se slavná diva se svým synkem fotila, by asi vynikly jakékoliv zuby. Vždyť i pleť známé zpěvačky je na onom snímku tak hnědá, jako kdyby si zdřímla v soláriu...

Ve skutečnosti prý pro Victorii její „poker face“ bývala ochrannou maskou. Aby se mohla uvolněně usmívat, musí se cítit bezpečně a pohodlně, což se jí na koncertních šňůrách či na módních přehlídkách asi moc často nestávalo. „V minulosti jsem se tak pravděpodobně přede všemi schovávala, jako za svým brněním, tím, že jsem se nikdy veřejně neusmívala. Teď je to ale lepší,“ tvrdila minulý rok v rozhovoru pro Glamour UK magazín.

VIDEO: Victorie Beckhamová nabízí pohled do své kabelky.

Video
Video se připravuje ...

Victorie Beckhamová nabízí pohled do své kabelky. Youtube.com/vogue

Fotogalerie
67 fotografií