Veronika Nízlová s Tomášem Krúpou tvořili pár celých devět let. Před svatbou spolu randili čtyři roky, pět let pak žili jako manželé. Rozchod oznámili v květnu loňského roku, žádost o rozvod podali až o několik měsíců později. Za další půlrok je zase všechno jinak - krásná Veronika, která se od té doby prezentovala jako šťastně nezadaná a také fanouškům na sociálních sítích neustále opakovala, že momentálně žádného partnera nemá, je těhotná!

Pro mnohé její příznivce to až takové překvapení nebylo. O jejím jiném stavu se spekulovalo už minulý týden, kdy Veronika zveřejnila na internetu jednu náramně podezřelou fotku z luxusního rezortu v Turecku, kde si aktuálně užívá dovolenou. Na záběru bylo totiž vidět její klenuté bříško, a tak leckdo došel k závěru, že v něm vzniká nový život. Zpěvačka však tyto dohady zametala pod koberec a tvrdila, že děťátko rozhodně nečeká.

Najednou však otočila… „Už to asi déle neschovám!“ uznala a podělila se s fanoušky o snímek, na němž má na sobě pouze růžové bikiny… a veliké bříško. „V listopadu budu mít tu čest být ‚máma‘. Je to ta nejkrásnější úloha v mém životě a těším se, že se mi tento sen splní. Nemůžu se tě dočkat, lásečko moje milovaná.“

VIDEO: Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

V dalším svém příspěvku se rozepsala o „šťastném otci“. „Přestože s tatínkem děťátka nejsme spolu, vždy mu budu vděčná za tento dar,“ naznačila, že ono těhotenství možná nebylo tak docela plánované. A možná nebyl plánovaný ani vztah jako takový… „Dohodli jsme se, že jeho jméno nebudu zveřejňovat. Rovněž respektuji jeho rozhodnutí, že nebude součástí našeho života,“ doplnila nastávající maminka. „Vzhledem k tomu se více na téma ‚otec dítěte‘ nebudu vyjadřovat,“ uzavřela rázně.

Mnozí komentující došli k názoru, že by tajemným panem X mohl být šperkař Tomáš Stríž, který má k Veronice velice blízko a je jejím velmi dobrým kamarádem. Ten však tato tvrzení vyvrátil. „Děkuji za včerejší gratulace k miminku, které dodnes neutichají, ale miminko, které roste Veronice pod srdíčkem, není moje. Přesto se však k němu budu chovat, jako kdyby moje bylo,“ napsal domnělý otec na sociální síť, čímž zcela popřel, že by ho s křehkou zpěvačkou, co se i po třicítce pyšní dětsky nevinným obličejem, pojilo něco víc nežli jenom upřímné přátelství.
Fotogalerie
39 fotografií