Tragickou zprávu na sociálních sítích spojila Smatanová s informací o absolvování očkování. „Při píchnutí vakcíny jsem myslela na svého dědečka. Zemřel na covid letos v únoru. Silný chlap jako hora, který byl schopný ve svém věku ještě postavit nový dům. Skolilo ho to z týdne na týden a my všichni jsme z toho zůstali v absolutním šoku. Ačkoliv se mohl nechat ještě jako zdravý naočkovat, odmítl to,“ napsala Smatanová k černobílém snímku s nakresleným srdíčkem na rameni.

Rocková hvězda na dalších řádcích popsala svůj ohromný smutek a poslední rozhovor, který s milovaným dědečkem vedla. „To poslední, co jsem od něj v telefonu slyšela, byl příšerný kašel a někde mezi tím vysílené ‚Ahoj Zuzinko, děkuju‘,“ doplnila Smatanová. V příspěvku pak apelovala na veřejnost, aby se před nemocí naočkovali a ochránili sebe i blízké.

Kromě upřímných kondolencí od fanoušků, kterým koronavirus vzal blízké, se, jak už to u tak citlivého tématu bývá, v komentové sekci vyrojila řada odmítačů vakcín a do zdrcené hudebnice se nevybíravě pustili.

„Pane bože, jak jste s těmito informacemi trapní, já když se půjdu naočkovat proti tetanu, taktéž to mám sem vyvěsit? Je mi fakt smutno, že jste se všichni nechali oblbnout,“ vzkázal slovenské Avril Lavigne a řadě dalších naočkovaných lidí jeden uživatel. Další talentovanou ilustrátorku sepsuli za okatou propagaci. „Takový marketing jako tyto všemohoucí vakcíny nemělo ještě nic.“

Na pochybovače byla Smatanová připravená – v závěru příspěvku vyslovila své přání, aby se s úmrtím na covid v rodině nikdo z nich nikdy nesetkal.

VIDEO: Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder

Video
Video se připravuje ...

Nedvědovi zachránila život Pavlínka! A Dáda zasadila Felixovi tvrdý úder Bára Horáková

Fotogalerie
22 fotografií

.