Koronavirus se přímo či nepřímo dotkl většiny populace, známých osobností nevyjímaje. Herečka Jennifer Anistonová kvůli onemocnění covid-19 takřka přišla o svého blízkého přítele, přesto se první velkou pandemii 21. století rozhodla „oslavit“.

Na svůj instagramový profil sdílela fotografii dřevěné ozdoby s vyrytým nápisem „Naše první pandemie 2020“. Ačkoliv k fotografii nebyl přiložen žádný text a není jisté, zda si seriálová Rachel ozdobu vyrobila na zakázku, nebo ji od někoho dostala. Ovšem její příspěvek působil na fanoušky necitlivě.

Video: Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video
Video se připravuje ...

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové Bára Horáková, Lukáš Červený

Uživatelé na twitteru požadovali po Jennifer vysvětlení za údajné romantizování a zlehčování pandemie, a jak bývá zvykem, texty doprovázely hashtagy o „zrušení“ herečky.

„Na pandemii není co oslavovat. Ten ornament neměl nikdy vzniknout,“ stěžoval si jeden z fanoušků. „Proč Jennifer mluví o pandemii, jako by to byla oslava narození miminka?“ nechápala další. „Všechno, co celebrity během této pandemii udělaly, je, že světu dokázaly, jak jsou úplně mimo. Někomu umřela celá rodina, ale hlavně že Anistonová předvádí, jak nepředvídatelná umí být,“ rozohnila se nyní už bývalá fanynka. Jennifer se ke kauze „Ozdoba“ prozatím nevyjádřila.

VIDEO: Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib

Video
Video se připravuje ...

Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
91 fotografií