Slavná hollywoodská hvězda Jennifer Anistonová neměla na životní partnery nikdy moc štěstí. Manželství s hercem Bradem Pittem (56) skočilo poté, co se známý americký sexsymbol zakoukal při natáčení akční komedie Mr. & Mrs. Smith dAngeliny Jolie (45), a také snubní prstýnek po veselce s hercem a scenáristou Justinem Therouxem (49) nosila pouhé dva roky. Od té doby je sice oficiálně single, v posteli však podle všeho sama nespí. Ba naopak, teď jí v ní přibyl další uzurpátor peřiny!

Na svém oficiálním instagramovém účtu se totiž herečka, co se proslavila díky populárnímu sitcomu Přátelé, pochlubila videem neskutečně rozkošného štěňátka, které usnulo patrně na gauči i se žvýkacím pamlskem v tlamičce. „Ahoj! Ráda bych vám představila nejnovějšího člena naší rodiny... Tohle je (velmi unavený) Lord Chesterfield,“ napsala představitelka rozmazlené a upovídané Rachel Greenové k několikavteřinovému záznamu pochrupujícího bílého štěněte. „Okamžitě si ukradl mé srdce pro sebe...“

VIDEO: 10 vtipných momentů Jennifer Anistonové

Video
Video se připravuje ...

10 vtipných momentů Jennifer Aniston Youtube.com/funnymoments/BPŽ

Anistonová rovněž poděkovala organizaci The Wagmor Pet Hotel & Spa, která se stará o zatoulané pejsky a hledá jim jejich nové domovy. Naznačila tím, že i maličký Lord Chesterfield pochází z útulku. Doma má tak opět tři pejsky – kromě nejnovějšího přírůstku do smečky má ještě dva čtyřnohé mazlíčky, Clydea a Sophii. O fenku německého ovčáka jménem Dolly, kterou si pořídila společně se svým exmanželem Justinem Therouxem, přišla minulý rok. V prosinci si proto začala hledat nového chlupatého kamaráda, aby zbytku smečky nebylo smutno.

Při výběru ideálního psího parťáka jí vypomáhala i jiná slavná kamarádka, jistá slavná moderátorka... „Moje kamarádka Ellen DeGeneresová nedělala nic jiného, než mě bombardovala extrémně srdcervoucími fotografiemi zvířat, která potřebují domov,“ líčila Anistonová v magazínu People. „A mimochodem, kdybych mohla mít doma lamu, prase, alpaku, ovce a kozy, udělala bych to. Musím však brát ohledy na Clydea a Sophii, protože chci, aby byli spokojení především oni...“ vysvětlovala.

VIDEO: Jennifer Aniston měla stejné šaty, které dříve oblékla Jennifer Lopez

Video
Video se připravuje ...

Jennifer Aniston měla stejné šaty, které dříve oblékla Jennifer Lopez youtube.com_Wochit Entertainment/BPŽ

Jak se zdá, Lord Chesterfield se ale zdárně začlenil do hereččiny rodiny, a její followeři jsou z něj jaksepatří naměkko – a to nejenom fanoušci, ale i kolegové a kolegyně z branže. „Je tak roztomilý, že z něj prostě nemůžu! To jméno, to, jak pózuje, to všechno… Gratuluji!“ napsala jí například herečka Lily Collinsová (31), dcera známého zpěváka Phila Collinse (69). Nad pejskem se ale rozplývala i herečka Julianne Mooreová (59) či Rita Wilsonová (63), manželka Toma Hankse (64). „Jsem moc šťastná, že jsi našla novou lásku. Je to šlechtic, to je zřejmé,“ bavila se i výše zmiňovaná DeGeneresová (62).

Fotogalerie
97 fotografií