Nora a Adam alias Slaytiiina se zřejmě inspirovali markizáckou show 2na1 a připravili pohovor na youtuberovu asistentku. Uchazeče celou dobu snímala skrytá kamera, přičemž Mojsejová měla v uchu sluchátko a poslouchala instrukce svého kolegy. Díky tomu vzniklo mnoho vtipných situací a kontroverzní podnikatelka se několikrát začala usmívat.

Herečka by z ní byla docela dobrá a do fingovaných pohovorů se doslova vžila. Od mladé uchazečky měla zjistit, zda umí dělat bryndzové halušky. "Bryndzové. Nevíte, co jsou halušky? Slovenka jste, nebo jste Maďarka? Nikdy jste neměli doma halušky s brynzou?" pustila se do nic netušící dívky Nora.

Potom od ní chtěla slyšet celý recept, který se jí však příliš nezamlouval. "No já nedělám z hrubé mouky, ale nevadí. Vejce jste zapomněla. Vy nedáváte vejce? On nemá rád šetření, on je velmi rozhazovačný," vysvětlovala zchudlá milionářka. Vtipná situace přišla i s posledním uchazečem.

Ten bral svůj pohovor už na první pohled velmi vážně. Nora se ho nejprve ptala, zda by byl ochoten s Adamem chodit na hony a používat luk, pak zase chtěla slyšet kompletní seznam youtuberových videí.  

VIDEO: Mojsejová k soudu pravidelně nechodí

No a zlatý hřeb přišel na závěr, když začala řešit, že Slaytiiina často cestuje letadlem. To však uchazeči nevadilo. "A cestoval byste i ponorkou?" ptala se dál Nora a dodala, zda cestou na pohovor neviděl tornádo. Nakonec mu dala přečíst papír, jehož prostřednictvím se dozvěděl, že účinkuje ve skryté kameře.

Mladík byl nejprve v evidentním šoku, ale pak se všichni na celé situaci pořádně zasmáli. No a kdo ví, možná se Noře natáčení skrytou kamerou zalíbí a do nové kariéry se nakonec pustí naplno.    

Legendární video Mojsejové z doby, kdy ještě miliony měla.                      

Video
Video se připravuje ...

Mojsejova Youtube.com

Fotogalerie
34 fotografií