S informací o konci kontroverzního manželství přišel slovenský web Pluska.sk, které ji potvrdila i samotná Mojsejová známá především z reality show Mojsejovci a u nás též z pořadů Šéfka či Čápi s mákem. „Vždyť to je už dva měsíce podané! Dobré ráno, Slovensko,“ rýpla si se smíchem žena, kterou teď čeká už čtvrtý rozvod v životě.

„Nejsme povinni oznamovat, že podáváme rozvod. Já nejsem princezna Meghan, vévodkyně ze Sussexu, abych oznamovala, že jsem těhotná, nebo se jdu rozvádět,“ obhajovala své tajnůstkářství a všechno dost zlehčovala. Očividně kvůli rozpadu manželství nesedí doma a nepláče. „Manželství se uzavírá z lásky. A rozvádí se, protože láska pomine, ne? To se stane!“ promluvila Nora o důvodech s tím, že některé vztahy končí po pěti letech, jiné po deseti a některé už třeba po třech měsících. „Podle mě to vydrželo dlouho,“ doplnila ještě.

Přitom s bývalým manželem, zpěvákem Branislavem Mojsejem (50) vydržela bezmála deset let, než je košický soud v roce 2012 rozvedl za neuvěřitelných 17 minut. Těžko říct, jestli i v tomto případě půjde všechno tak rychle. Co se týče majetku, je ale dvojice již dohodnutá. Versace nepřijde zkrátka, jelikož je na něj již údajně přepsaná vila na Pereši, která předtím říkala pane právě podnikatelce. Dokonce mu připadne i podíl na domu ve Smolníku, kde bydlí jeho nastávající bývalá tchyně.

Tím se zřejmě zamáznou dluhy, kvůli kterým bylo vlastně manželství vůbec uzavřeno. I když totiž bývalá milionářka mluví o lásce, její důvody byly mnohem prozaičtější. S Kabrheľem se totiž kamarádila už od roku 2006, kdy on ještě veřejnosti tvrdil, že by se rád nechal přeoperovat na ženu a přejmenovat na Noru. Jenže pak se rozhádali kvůli 23 milionům, které měl údajně Versace kamarádce půjčit. Jelikož mu je nevrátila, vymáhal je v soudním sporu. Jenže Mojsejová je už dlouho na mizině, a tak skončila ve vazbě a měla jít do vězení na deset let.

Tehdy se ale rozkmotření přátelé opět usmířili, a tak se rozhodli, že uzavřou sňatek. Pak už stačilo poslat na soud prohlášení, že František coby blízká osoba nesouhlasí s jejím trestním stíháním. Tím pádem Nora vyvázla bez trestu a nyní již za stejnou věc nemůže být stíhána podruhé. Možná by si ale měla přece jen dávat pozor, aby si brzy již exmanžela něčím nerozházela. Jistě by opět nechtěla skončit ve vazbě, kde už v minulosti strávila víc než rok.

VIDEO: Nora byla též obviněná z podvodu a neodvádění daní: Přišla k soudu?

 

Fotogalerie
57 fotografií