Většinou to bývá tak, že se dva lidé berou z lásky a po svatbě spolu žijí v jedné domácnosti a tráví čas hlavně spolu. Případně se snaží založit rodinu. V případe Nory Mojsejové a jejího manžela Františka Kabrhel'a to je ale úplně jinak.

Dřív si Nora s Františkem nemohli přijít na jméno. On na ni dokonce podal trestní oznámení kvůli penězům, které mu podnikatelka dlužila. Byla rok ve vazbě a před uložením trestu se jako zázrakem s Františkem usmířili a dokonce se vzali. Trestu se tak Mojsejová vyhla. Na manželství těch dvou je však už od začátku něco divného. Už několikrát se Nora stěhovala a ani jednou nepobývala se svým právoplatným manželem, ale sama. Nyní se usadila v domě v Sabinově. Tam bydlí jen se svými psy. „O stěhování jsem nic nevěděl. Jsme v telefonickém kontaktu, nic víc. Neviděl jsem ji několik týdnů. Je dospělá žena a o své bydlení se stará sama,“ řekl Plusce.sk Kabrhel' s tím, že vilu v Pereši, ve které dřív Nora bydlela ještě s exmanželem Braněm, nezrekonstruoval proto, aby v ní bydlela znova, ale proto, aby ji mohl prodat.

Podle zámožného manžela si žijí oba tak, jak sami uznají za vhodné a na svoji zodpovědnost. „Kdo se bere, tak se i rozvádí, Nora je dospělá žena,“ vysvětlil s tím, že se o Nořin život příliš nezajímal ani o Vánocích. „Celé Vánoce jsem byl v Itálii ve svojí vile, takže jsem spojil příjemné s užitečným. Silvestr jsem strávil na Slovensku. V papučích a sám doma. Nový rok nevítám ani neoslavuji. Prostě chci být sám a užít si relax,“ řekl.

Podle jeho slov má zřejmě mnohem vřelejší vztah se svojí švagrovou než s vlastní ženou. „V Košicích se vždy zdržuji v domě v Pereši, tam se setkávám se známými. Bez problémů se vídám s Nořinou sestrou a jejím manželem. Máme pěkný vztah. Ona mi peče vynikající dorty k svátku. Jeden mi upekla i k narozeninám, které jsem měl nedávno, a byl opravdu vynikající,“ pokrčil rameny František a dodal, že Nora je stále jeho manželka, a jak to mezi nimi bude dál, je jen jejich věc.

VIDEO: Mojsejová k soudu pravidelně nechodí

Fotogalerie
27 fotografií