A teď by tam měl mít zřejmě opět namířeno. Policie po něm totiž pátrá. Už přes měsíc ho nemohou najít! Anton Ferleťják v minulosti skončil ve vězení za obchodování s falešnými kolkovými známkami a za podezření z organizování loupeže. Údajně byl i součástí gangu falešných policistů, kteří měli v lednu 2008 zavraždit podnikatele Ladislava Kováče. Ten na místě zemřel, jeho manželka, která byla v autě, přežila jen zázrakem.

Tony, který byl v roce 2005 soutěžícím reality show VyVolení, tvrdil, že on dal na podnikatele jen tip, ale při vraždě fyzicky nebyl. Přesto mu okresní soud v Trnavě v roce 2018 vyměřil trest odnětí svobody na 15 let. „Co mám na to říct? Mám 46 let. Mám rodinu a děti. Co mám na to říct? Vždyť to je...“ ztratil Ferleťják řeč po vyslechnutí si rozsudku.

VIDEO: Vladko je bez peněz i bez sexu. Výhra ještě nepřišla!

Video
Video se připravuje ...

Vladko je bez peněz i bez sexu. Výhra ještě nepřišla! Tomáš Polák, Ondřej Rybár

Soud tehdy vyměřil tresty všem sedmi kriminálníkům, společně to dělalo 108 let a jeden z nich dostal doživotí. Jak se serveru Topky.sk podařilo zjistit, v těchto dnech má policie exVyVoleného opět v hledáčku. Na jeho osobu bylo vyhlášeno pátrání. Jak uvádí stránka Pátranie.sk, důvodem je nastoupení do výkonu trestu.

S Tonym se v roce 2005 setkali i čeští VyVolení v čele s českým dvojnásobným vítězem Vladkem Dobrovodským (42), protože se z pražské vily museli přestěhovat do slovenské. A právě v té době byl Anton jedním z pěti soutěžících.

VIDEO: Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce „vytunit“ rodidla.

Video
Video se připravuje ...

Eva z VyVolených se mění v plastovou panenku. Teď chce „vytunit“ rodidla. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií