O co jde? Odpoledne 1. září 2019, kdy podle svých slov s »Terminátorem« skotačila v posteli, Lulu měly natočit bezpečnostní kamery v obchodním centru v Kladně, jak stojí u jednoho z prodejních pultů. Okamžik nato si pak zákaznice před ní všimla, že jí zmizela peněženka i s platební kartou. Na záběrech, které policie krátce po krádeži zveřejnila, poznala údajně Černou její matka. Ta došla na policii a tvrdila, že Zdeňka se dostaví k výslechu, jakmile se vrátí ze zahraničí (silikonová Lulu totiž žije v Německu). To se ale dodnes nestalo a z toho důvodu se Černá objevila jako hledaná v policejní databázi. „Z důvodu probíhajícího vyšetřování nebudeme případ komentovat,“ konstatovala Michaela Nováková z kladenské policie.

Nově se teď Lulu pro web Expres vyjádřila, že šlo o nedorozumění. „O žádnou krádež se nejednalo. Byl to omyl. U kasy jsem omylem uklidila při placení peněženku do tašky a později zjistila, že nebyla moje, a odevzdala ji,“ řekla webu.

Tady však Lulu popírá sama sebe, Blesku před pár dny tvrdila, že peněženku našla. „S matkou jsem v dobrém kontaktu a nic takového se nestalo. Určitě se jedná o nějakého hejtra, co šíří mylné informace. Tenkrát jsem našla peněženku v obchodním centru, kterou jsem odevzdala ochrance. O žádnou krádež nešlo,“ vysvětlovala.

Za všechno prý může její konkurentka Lela. „Myslím si, že v tom má prsty Lela. Pořád se mi snaží škodit. Nic jiného mě v tuto chvíli nenapadá,“ postěžovala si Lulu ještě Expresu.

Sami jsme zvědavi, jak to policie rozsekne.

VIDEO: Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií