Lela Ceterová zažívá těžké období. Její vztah se zápasníkem MMA Karlosem Vémolou, který si říká Terminátor, ztroskotal a jednatřicetiletá modelka, která byla hvězdou Playboye, zůstala tak se svou dcerkou Lilinkou, kterou přivedla na svět minulý rok v prosinci, sama. Ovšem jak se zdá, jejich vztah je jako na houpačce a Lela na sociální síti Instagram zveřejnila fotografii, na níž s radostným úsměvem od svého partnera dostala pugét rudých růží. Snímek, na kterém se Lela usmívá se svou dcerkou po boku, napovídá tomu, že by se mezi partnery mohlo začít blýskat na lepší časy.

Tentokrát se však Lela na Instagramu se svými fanoušky podělila o smutnou vzpomínku, kterou už nic nesmaže a nenapraví. Na sociální síť publikovala fotografie z ultrazvuku, na němž jsou dvě miminka. Na první pohled by se dalo říci, že se modelka chce podělit o šťastnou novinku, ovšem Lela v příspěvku vzpomíná na minulý rok, kdy prožila nejtěžší chvíle v životě. „Dnes jsem měla velmi sentimentální den, úsměv se střídal s pocitem smutku, na instagram jsem zveřejnila snímek, ale není aktuální, je to vzpomínka, když pán doktor uslyšel na ultrazvuku dvě srdíčka,“ napsala k fotografii ultrazvuku Lela.

„Byla jsem velice šťastná, když jsem zjistila, že čekám dítě a najednou u lékaře překvapení, když viděl na ultrazvuku a slyšel dvě srdíčka. I navzdory všem stresovým situacím, které mi způsobovali jistí lidé. A možná i toto přispělo k tomu, že se to stalo,“ dodala v příspěvku s tím, že ten den bude v jejích vzpomínkách navždy.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dnes som mala veľmi sentimentálny deň..úsmev sa striedal s pocitom smútku..na insta som zverejnila snímok...ale nie je aktuálny, je to spomienka...keď pán doktor počul na ultrazvuku dve srdiečka...možno preto som na Lilinku tak veľmi naviazaná, nech si myslia ľudia,čo chcú ...mne to nevadí. Bola som veľmi šťastná, keď som zistila, že čakám bábo a naraz u lekára prekvapenie, keď videl na ultrazvuku a počul dve srdiečka. Aj napriek všetkým stresovým situáciám, ktoré mi spôsobovali istí ľudia. A možno aj toto prispelo k tomu, že sa to stalo 😞nikdy na ten deň nezabudnem... Nemohla som spať, prevaľovala som sa z boka na bok. Srdce mi bilo moc rýchlo. V noci na mňa skočil pes do postele,to som sa zľakla a sníval sa mi nad ránom sen, že som potratila. Ráno som upratovala dom, varila a nesmierne ma boleli kríže. Začala som špiniť a tak som sa rozhodla ísť na pohotovosť, môj najťažší deň...jednému bábätku prestalo byť srdiečko. Samozrejme, nechali si ma 2 týždne v nemocnici. Lekári sa obávali aj o život druhého bábätka. Mala som stále zle výsledky testov. Bolo to veľmi ťažké obdobie, strach o žijúce bábätko vo mne a smútok za tým druhým.😞 Z odstupom času sa ani nedivím, že sa to udialo. Na veľa vecí som bola sama, popritom som sa starala o zvieratá. Rodinu som mala na Slovensku. Zažila som veľa stresu a plaču a niektorí ľudia to nevedeli pochopiť, že mi ubližujú v tom najcitlivejšom období, ktoré by malo byť celé radostné a šťastné. Napriek všetkým zlým veciam a stresovým situáciam, som sa snažila byť silná. Tak moc som túžila po dieťatku.Som vďačná za rodinu a priateľov, čo pri mne v týchto situáciach stáli. Najkrajší deň z celého tehotenstva bol 6.8 2019 ( 18+1) , keď mi vysoko špecializovaný odborník na morfológiu povedal, že dieťa je zdravé a bude dievčatko. Vtom momente som bola najšťastnejšia budúca mama na svete. Celú dobu som sa tešila na dievčatko a pripravovala na novú etapu života. Lili je tu už so mnou a napriek tomu sa občas zamyslím, či by to druhé bábo bolo tiež dievčatko alebo chlapček, aké by malo vlásky, očká... či by bolo rovnako stále usmiate ako Lili😞.Som veľmi vďacná životu, že mi dal aspoň Lilinku❤👑🙏.

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official),

„Nemohla jsem spát, převalovala jsem se z boku na bok. Srdce mi bilo moc rychle. V noci na mě skočil pes do postele, to jsem se lekla a zdál se mi nad ránem sen, že jsem potratila. Ráno jsem uklízela dům, vařila a nesmírně mě bolelo v kříži. Začala jsem špinit a tak jsem se rozhodla jet na pohotovost, můj nejtěžší den. Jednomu miminku přestalo bít srdce,“ napsala v příspěvku k snímku Lela s tím, že dva týdny strávila v nemocnici a měla hrozný strach o druhé miminko, s nímž to nejprve nevypadalo dobře.

Navíc prožívala vypjaté období. „Bylo to velmi těžké období, strach o žijící dítě ve mně a smutek za to druhé. Z odstupem času se nedivím, že se to stalo. Na hodně věcí jsem byla sama, přitom jsem se staral o zvířata. Rodinu jsem měla na Slovensku. Zažila jsem hodně stresu a pláče a někteří lidi to neuměli pochopit, že mi ubližují v tom nejcitlivějším období, které by mělo být celé radostné a šťastné,“ dodala Lela s tím, že nakonec vše dopadlo dobře a narodila si její dcerka Lilinka. Ovšem jak píše dále v příspěvku, stále bolestně přemýšlí nad tím, zdali by její nejmilejší měla teď brášku nebo sestřičku. 

Fotogalerie
55 fotografií