V druhé řadě Vyvolených udělal Martin Hranáč pořádný rozruch, od té doby už se ale o něm moc nemluví. Ovšem nezmizel tak úplně, jelikož na internetu dál zveřejňuje rádoby vtipná videa, v nichž si často bere na paškál romskou komunitu. Nebojí se být kontroverzní, ale tentokrát to zřejmě přepískl, když na svém facebooku vyvěsil video, které věnoval památce zesnulé Věry Bílé.

Na něm jako obvykle ztvárňoval romskou dívku Eriku Gadžiovou v černé paruce a s výrazně rudou rtěnkou (natřenou div ne i na zubech). Také v popisku o sobě tedy mluvil v ženském rodě. „Věry jsem si jako zpěvačky moc vážila! Nepláču. Ale s humorem vzpomínám na to, jak se sama Věra netajila svou láskou k automatům. Vždycky pro mě budete královnou. Doufám, že se nahoře zasmějete a trochu vás tohle video pobaví.“

Na samotných záběrech pak Martin alias Erika stojí v koupelně před zrcadlem a zpívá slavnou Věřinu píseň Paš o Paňori. Možná kdyby zůstalo jen u toho, nebylo by z toho takové haló. Jenže on si neodpustil ani tanečky a téměř striptýz, kdy si vyhrnul župánek a odhalil záda. Zpěv prokládal nejen různými kreacemi (sprejoval si vlasy, mazal si obličej krémem), ale také hláškami typu: „Doufám, že máš v nebi nějaký bedny! Nenudíš se?“ či „Hej Žaneto, drž pi*u a jdi na pracák, ti říkám. Tak ona si tam snad frndí mindžu za ty peníze státní naše. Jestli je Romka? No, je to Romka, ale má pleť bílou jako sníh.“

Parodie tak hnula žlučí řadě lidí. Ozval se hlavně Lukáš Rejmon, manažer hvězd a partner Jana Bendiga (25), který se zpěvačkou plánoval turné. Její smrt je tak jistě oba dva velmi zasáhla. „Martine, mám tě rád. Ale tohle mi přijde od tebe už přes čáru a jsem celkem smutnej, že jsi tohle udělal. Za měsíc třeba jo, ale den od její smrti a ještě v této podobě. Je to ubohé a měl by ses stydět. Pro spoustu lidí byla totiž Věra modla a ikona a tímhle jsi její památku hodně pošpinil. Je mi tě líto,“ nedržel se zpátky.

Fotogalerie: Smrt zpěvačky Věry Bílé (†64): Žila na…
110 fotografií

Mnohem horší vzkazy ale dostal Martin od neznámých lidí. Nejenže mu mnozí vyčetli, že je to zbytečné a trapné a že mu chybí úcta k mrtvým, ale on sám schytal řadu přízvisek: „De*il, ko*ot, ču*ák, chudák a bezpáteřní hajzl.“ Další komentující v diskuzi, kde se rázem objevilo téměř tisíc příspěvků, mu vytkli, že se jen přiživuje na Romech a zoufale se snaží na sebe upozornit.

„Udějej tohle, až umře Gott, tak tě tři čtvrtě národa ukamenuje,“ vzkázal mu dokonce kdosi. „Pravda, je to hnus,“ ozvala se jedna žena a ani další se nedrželi zpátky. „Meleš h**na. Pro mě jsi hovado, jdi do zoologický, tak budeš užitečný!“ Dál se objevily i velmi drsné komentáře, kde mu bylo přáno jen to nejhorší. „Fuj, chudák Věra Bílá, počkej, až chcípne tvoje mamka, taky takhle budeš dělat chujoviny?“ Také mu bylo vyčteno, že se o zpěvačku nezajímal, dokud byla živá. Proč jsi nešel za ní na ubytovnu? Proč jsi jí nedal nějaké peníze?“ ptá se paní Miluše.

Někdo jiný by možná po tak bouřlivých reakcích video smazal, ale Hranáč ne. Naopak připojil k videu ještě další dovětek, v němž se obhajuje. „Vy všichni, kteří píšete, že tohle video je neúcta k paní Bílé, vás se chci zeptat: ‚Kde jste byly VY a vaše úcta, když žila bez peněz na ubytovně?!‘ Vy jste si na ni ani nevzpomněly a teď tady píšete něco o úctě! Možná je tohle video kontroverzní, ale je to zrcadlo VAŠÍ DUŠE!“ rozjela se někdejší hvězda reality show. 

VIDEO: Zdrcený Jan Bendig o smrti Věry Bílé (†64): Zemřela 3 dny před naším turné!

Video
Video se připravuje ...

Zdrcený Jan Bendig o smrti Věry Bílé (†64): Zemřela 3 dny před naším turné! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
80 fotografií