Že je Kate Middletonová velkou fanynkou Harryho Pottera, o tom svět přesvědčila už před šesti lety, kdy se svým manželem princem Williamem a jeho bratrem Harrym vyrazila do londýnských studií, kde se filmy o Harry Potterovi natáčely. Všichni tři dokonce v jednu chvíli vzali do rukou kouzelnické hůlky a předváděli přítomným fotografům své kouzelnické pokusy. 

V Irsku, kam na konci února Kate s Williamem vyrazili na oficiální návštěvu, na sebe vévodkyně oblékla kabát značky Mulberry, který fanouškům Harryho Pottera až nápadně připomínal uniformu jedné z čarodějek, která se objevila ve čtvrtém dílu Harryho Pottera s názvem Ohnivý pohár. Jednalo se o postavu Fleur Delacourové, která do Bradavické školy čar a kouzel dorazila kvůli turnaji tří kouzelníků ze zahraniční školy Krásnohůlky. 

Postava Fleur Delacourové, kterou hrála Clémence Poésy (36), na sobě ve filmu měla jako oficiální uniformu své školy modrý kabát s kápí. Internetoví vtipálci poté sdíleli příspěvky, ve kterých si z Kate utahují, že se filmem inspirovala. 

„Pořád jsem si říkal, kde jsem ten její kabát už viděl, když jsem viděl Kate na fotografiích. A pak jsem to našel. Je to skoro to samé! Jako u dívky z Krásnohůlek, z filmů o Harry Potterovi," objevilo se v diskuzích pod příspěvkem srovnávajícím podobu obou outfitů. „Někde jsem si na internetu všimla, že Kate vypadala jako Fleur Delacourová z Harryho Pottera, a teď to nemůžu dostat z hlavy," napsala nadšená fanynka Kate i Harryho Pottera. 

„To už vážně nemá co na sebe, že musí kopírovat postavy z Harryho Pottera? Smutné," bral podobu obou outfitů až příliš vážně další z fanoušků. 

Jestli se Kate skutečně inspirovala krásnou blondýnkou z Harryho Pottera, se asi nikdy nedozvíme. Vévodkyni to ale tak jako tak velmi slušelo a vypadala, jako kdyby do Krásnohůlek patřila, takže jí většina z fanoušků Harryho Pottera až příliš nápadnou podobou odpustila. 

VIDEO: Vévodkyně Kate ukázala na premiéře filmu odvážný rozparek

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Kate ukázala na premiéře filmu odvážný rozparek youtube.com_24/7eyes/BPŽ

Fotogalerie
102 fotografií