Moderátor, jenž je jednou z tváří Krimi Zpráv na CNN Prima News, v červenci šokoval oznámením, že již několik měsíců není se svou manželkou Karolínou. Tu přitom pojal za svou ženu teprve před rokem! Ale asi ji málo znal, protože mu krátce po svatbě byla nevěrná a Michal na to přišel.

„Měl jsem Karolínu opravdu hodně rád a chtěl jsem jí v té prvotní fázi odpustit. Ale nešlo to. Zvlášť když jsem se dozvídal další a další podrobnosti…“ přiznal Janotka.

Ale jak se říká, čas vše špatné zahojí - a milovník solárka je opět zamilovaný. Lásku našel v práci.

VIDEO: Svalovec z Krimi zpráv: Král péřovek ukázal šatník!

Video
Video se připravuje ...

Svalovec z Krimi zpráv: Král péřovek ukázal šatník! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Ano, je to tak, už se o tom psalo, že po více než půl roce, po tom všem, co jsem zažil, jsem už nebyl na narozeniny sám, že jsme je strávili ve dvou. A ano, je to pravda. Vlastně vůbec poprvé se to dozvídáte právě tady a skoro nikdo o tom, až doteď nevěděl,“ rozepsal se na sociální síti Janotka. Rovnou dokonce prozradil, kdo je jeho novou milou.

„Už několik měsíců mám novou přítelkyni, skvělou, nejlepší, černovlasou a navíc kolegyni z KRIMI zpráv, Niky. Za těch pár měsíců jsme toho s Nikčou, i přes pandemii koronaviru, zažili tolik... A vím, že naše společná cesta bude pokračovat i nadále, protože. Jsi ty, jsem já, jsme MY! Nejvíc!“ dodává zamilovaný Michal. Tak snad se opět neplete a konečně našel tu pravou.

Nikola Veverková před lety na Primě moderovala Miniduel a momentálně je reportérkou Krimi Zpráv, má rozsáhlé tetování na ruce a zbožňuje svého psa.

Není to poprvé, co Janotka randí s kolegyní z Primy. Před lety tvořil pár i s moderátorkou Sandrou Pospíšilovou (v té době Parmovou, 34).

VIDEO: Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky! Blesk TV

Fotogalerie
30 fotografií