Urostlý moderátor Michal Janotka, který dlouhá léta tvořil pár s moderátorkou Sandrou Pospíšilovou (34), tehdy ještě Parmovou, po rozchodu s blonďatou kráskou našel lásku po boku jiné plavovlásky, půvabné Karolíny. Vzali se loni v červnu a pohádkový obřad na rodinné usedlosti nedaleko Znojma na jižní Moravě naznačoval, že je čeká sluncem zalitá budoucnost. Opak byl však pravdou. „Realita je taková, že už několik měsíců manželku nemám, nežijeme spolu, jednoduše to neklapalo,“ vysvětlil Janotka na sociální síti.

„Každý měl jiné představy o životě a vyústilo to v něco, co prostě nemohu odpustit...“ posteskl si Janotka a dá se odhadovat, že tím něčím, co nedokáže odpustit, je například manželčina nevěra. Pejsek, kterého společně s Karolínou adoptovali, zůstává podle vyjádření na facebooku s ním.

Zároveň také objasnil, proč se zpovídá na internetu: „Jsem veřejně známá osoba, dřív nebo později by to stejně vyšlo najevo. Teď už nemusím každý den jednotlivě odpovídat lidem, kteří se ptají. Víte, ono to není tak jednoduché...“ Neustálé dotazy na to, jak se má jeho paní, jak oslavili roční výročí či jak toleruje jeho náročnou práci reportéra, ho podle všeho velice ubíjely. 

VIDEO: Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky!

Video
Video se připravuje ...

Sandra Parmová po rozchodu: Michala jsem chtěla zpátky! Blesk TV

Pro mnohé jeho sledující to bylo sice překvapivé, našli se však tací, co měli tušení, že nic není tak růžové, jak by se mohlo ve světě dokonalého online života tvářit. Janotka totiž poslední dobou sdílel depresivní statusy. „Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy jen člověk... Ale i když myslíš, že už nemáš sílu, nakonec se prostě jen znovu zvedni, pořádně se nadechni a nech svůj život plynule plout...“

„Po těch vašich příspěvcích to bylo asi všem jasné... Zasloužíte si víc. Přeji hodně štěstí a tu pravou!“ psaly mu proto chápavé a chápající fanynky.

„Michale, už při vašem minulém příspěvku jsem měla tušení, že něco bude v nepořádku, ale jako člověk nevidíc do toho raději nekomentovala… Je fakt, že asi vaše profese není pro každého, ale věřím, že milých žen je stále dost,“ utěšovaly ho další. „Míšo, už po několikáté jsem psala, že máte smutné oči, že se něco děje jsem tušila…“

VIDEO: Opilá blondýna se vrhla na policejní mluvčí během rozhovoru s reportérem FTV Prima Michalem Janotkou.

Video
Video se připravuje ...

Opilá blondýna se vrhla na policejní mluvčí během rozhovoru s reportérem FTV Prima Michalem Janotkou. archiv FTV Prima

A dokonce se objevily i takové ženy, co mu nabízely ihned alternativu: „Něco skončí a něco nového začne, berte to pozitivně... Jednou přijde jiná, a zrovna ona to může být ta pravá, a půjdete společnou cestou. Jo a kdyby jste dlouhodobě nikoho nenašel, tak mi dejte vědět, ať začnu chodit do fitka,“ napsala mu v nadsázce jedna mladá žena. „OK, kdyžtak se ozvu,“ reagoval pobaveně Janotka.

„No jo, Štíři jsou komplikovaní a je těžké s nimi žít. Nic ve zlém,“ měla jasno další dáma. „Něco na tom určitě bude...“ souhlasil skleslý moderátor.

Fotogalerie
76 fotografií