Bývalá playmate a účastnice druhořadé reality show z rajské Dominikánské republiky ví, jak dosáhnout svých snů. Se získanou popularitou po soutěži změnila vizáž a začala dělat to, k čemu ji to vždycky táhlo. A díky masivnímu rozšíření a oblibě sociálních sítí se jako lusknutím prstu stala jednou z nejsledovanějších a hlavně nejvlivnějších influencerek československého instagramu.

Právě tato platforma vydělává Plačkové nehorázné sumy. Zuzana se  pochlubila pěknými čísly, která jí mohou závidět všichni bývalí soci a sokyně z Hotelu. Ze spoluprací na sociálních sítích si některé měsíce dokáže vydělat až 150 tisíc eur, což jsou téměř 4 miliony korun. A tady nekončí!

Video: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Blesku prozradila, že si splnila jeden z velkých snů – stala se před třicítkou milionářkou. Eurovou. Plačková ovšem zná hodnotu peněz a nerozhazuje je jako pominutá, třebaže vlastní několik aut, desítky luxusních kabelek, obrovský dům a dvě šatny plné oblečení. Je si vědoma možnosti, že všechno toto může ze dne na den skončit, zářným příkladem budiž současná koronavirové krize, která o práci připravila nemalé množství lidí.

A i kdyby se sama rozhodla s kariérou sociální mega star seknout, rozhodně nebude plakat na chodníku. „Kdyby to mělo všechno skončit, mám poctivě vydělané a ušetřené peníze, ze kterých bych dokázala čerpat po mnoho let,“ vyjádřila se podle serveru čas.sk. Plačková před svou účastí v soutěži pracovala rukama, vydělávala si jako servírka a krupiérka a oplývá talentem stvořit lahodné koktejly, v němž vidí potenciál alternativního povolání.

VIDEO: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu Blesk TV

Fotogalerie
61 fotografií