Mediálně propíraná obchodnice se strachem Nela Slováková by nebyla tam, kde je, nebýt svého arogantního chování. Stalo se nedílnou součástí jejího triumfu v soutěži a bezpodmínečným důvodem, proč ji lidé žalují za podvod. Na Nelu s radostí nevzpomíná ani moderátorka reality show Martina Gavriely (41).

„Nela je stejná od roku 2012, to její chování je stále stejné,“ řekla pro server expres.cz. Promluvit o její výhře v soutěži a prozradit něco ze zákulisí Gavriely nemohla, je stále vázaná mlčenlivostí. O svůj názor k současné situaci s rouškami se ale ráda podělila.

„Podnikatelský záměr dobrý, ale úplně se neztotožňuju s tím, že někdo v nouzovém stavu prodává roušky za tři kila a tvrdí, že chtěli pomoct. Kdyby chtěli pomoct, tak by šili roušky jako moje máma za padesát korun za náklad, a ne za tři sta.“

Kauza kolem Slovákové je pořád pestrá. Dezinfekční gely jsou stále zbožnou iluzí a tisícům podvedených peníze údajně stále nevrátila, ačkoliv se prsí, že 99 % storen je vyřízeno a penízky jsou u svých majitelů. Co se týče roušek, nová třešničková kolekce je v plném proudu, aniž by odbavila zoufalé zákazníky, kteří na certifikovanou ústenku bez certifikátu čekají od poloviny března. „Arogantní jsem byla a arogantní budu,“ přišpendlila ke své nedávné „omluvě“ poškozeným.

VIDEO: Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu!

Video
Video se připravuje ...

Žilková opouští manžela! A Slovákovou žalují Piráti, čelí také obvinění z rasismu! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
81 fotografií