Co se pokory a zformulování názoru týče, měla by se Nela Slováková ještě něco přiučit. Vzhledem k tomu, jak dramaticky nezvládla situaci kolem prodeje předražených dezinfekcí a roušek ne zcela průkazného původu a kvality, by jistě byla na místě pověstná sklopená hlava i uši a ústa plná omluv. Nela Slováková totiž čelí mnoha nařčením, že zboží, které nabízí skrze svůj e-shop, nedodala včas či vůbec, a navíc nekomunikuje.

Příliv oprávněné kritiky teď dokonce i Nelu Slovákovou přiměl zamyslet se. Namísto jindy dehonestujících a urážlivých komentářů se někdejší účastnice reality show Hotel Paradise pokouší o nápravu svého jednání, o čemž informuje svět skrze své sociální sítě. Začala skutečně odpovídat na e-maily, pokouší se dohlédnout na dodání objednaného zboží a skrze svůj profil na instagramu se Nela Slováková dokonce pokouší o smířlivá slova. Ale daří se jí to?

„Samozřejmě, že jsem ve svém životě udělala spoustu chyb. A v podnikání taky. Ať už se to týká storn, nebo různých svým způsobem arogantních komunikací se zákazníky. Přesto všechno mě tahle soda, kterou teď dostávám, straně moc posunula a strašně moc mě naučila,“ kaje se Nela Slováková ve videu na svých instastories. Leckdo by se po těchto slovech mohl zaradovat, že podnikavá blondýna zpytovala svědomí a šla do sebe. To by ovšem nesměla pokračovat. Podnikatelka z Brna totiž dodala: „Občas arogantní jsem a budu do budoucna. Taková já prostě už jsem.“

Ať si je Nela Slováková, jaká chce. To je věc jejího svědomí. Podnikání silikonové krasavice nicméně už prověřuje Česká obchodní inspekce. Ta na její e-shop eviduje rekordní počet podnětů a stížností, které už přesáhly číslo dvě stě. O možné podvodné aktivity v podnikání Nely Slovákové se navíc zajímá i Policie České republiky.    

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?!

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií