Už dříve to s účastnicí Hotelu Paradise nevypadalo kvůli této kauze zrovna růžově, ale teď se jí vše sesypalo jako domek z karet. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně jí totiž hrozí soudem kvůli zneužití jejich jména.

Slováková: Nabízím roušky na vaše žádosti

„Na Vaše žádosti a prosby je na mojí stránce spuštěný prodej nových roušek s aktivním stříbrem! Při rolování fotek můžete nahlédnout do pár z mnohých potvrzení a testů, které k látce s aktivním stříbrem od výrobce máme,“ objevilo se o velikonočním víkendu na instagramu Nely Slovákové.

Nejenže v příspěvku řešila řadu storno objednávek, kterými ji nespokojení zákazníci bombardují, ale hlavně se snažila naznačit, že právě její roušky jsou zcela nejlepší, což má potvrzené z řad povolaných zdrojů.

Ovšem jeden ze zdrojů se nyní ozval a vše okamžitě vehementně popřel. Konkrétně Fakulta technologická Univerzity Tomáše Bati (UTB) se na svém instagramu proti aktivitě Slovákové jasně vymezila.

Univerzita: Není to pravda

„Rádi bychom se vyjádřili k instagramovému příspěvku Nely Slovákové, v němž jsme prezentováni jako jedni z mnoha 'potvrzení a testů, které k látce s aktivním stříbrem od výrobce máme'. Ústav fyziky a materiálového inženýrství, FT UTB ve Zlíně zprávu, která je součástí příspěvku, nikdy nezpracoval‼️“

„A paní Slovákové nikdy žádné měření neprováděl. Razítko uvedené v dokumentu je skenem, používat jej může pouze ředitel ústavu, který o tomto protokolu nic neví, navíc podpis na razítku rozhodně není jeho!“ objasňuje univerzita, co na tvrzení Nely nesedí.

„Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně podnikne v této věci příslušné právní kroky, protože se jedná o poškození a zneužití dobrého jména instituce,“ zlobí se představitelé instituce a ještě rozzlobeně na instagramu dodali: „Tomu říkáme veselé Velikonoce!“ A nutno dodat, že většina lidí v komentářích se staví na jejich stranu a celebritu považují za „podvodnici“. Zda se blondýnka nějak obhájí, nebo dojde až na soudní spor, asi uvidíme časem.

VIDEO: Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka Hotelu Paradise Nela Slováková na plese: Nahota na prodej?! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií