Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kadeřnice před deseti lety vyhrála miliony v loterii: Teď pracuje na prasečí farmě!

Autor: jel - 
14. října 2020
13:14

Bývalá kadeřnice Susan Herdmanová z Velké Británie v roce 2010 vyhrála v loterii v přepočtu téměř 35 milionů korun. Nezačala však žít luxusním životem, nepořídila si drahé auto a nepřestala pracovat. Její život se téměř nezměnil, přestože je nyní milionářkou.

Poté, co byla v roce 1994 spuštěna v Anglii Národní loterie, každý den Susan kupovala tiket svému tatínkovi. Když pak hru hrát přestal, vsázela stejná čísla dál. Byla si stoprocentně jistá, že jednoho dne vyhraje. „Byla jsem uvnitř absolutně přesvědčená, že ten den přijde,“ řekla Susan pro Daily Mirror.

Když bylo jejímu synovi 12 let, rozvedla se se svým manželem a musela se o dítě starat sama. Pracovala v kadeřnictví a sotva vyšla s penězi. Jednoho dne jí jedna z klientek nabídla, že jí přečte tarotové karty. „Páni, nic takového jsem v životě neviděla, měla byste si vsadit loterii, protože mám pocit, že určitě vyhrajete,“ řekla zákaznice Susan, která se tomu jenom smála a z legrace si o tom napsala na svém facebooku.

O několik dní později se však proroctví z karet vyplnilo! Susan tomu nemohla uvěřit, byla šťastná, že už nebude muset řešit, jestli dokáže zaplatit účty, zároveň nechtěla, aby se její život změnil. „Prvních šest měsíců po výhře jsem dál pracovala ve svém salonu, byl pro mě důležitý a ve zlých časech mě držel nad vodou,“ prozradila milionářka.

Měsíce před šťastnou výhrou začala Susan chodit s Jakem, který choval prasata na rodinné farmě. Po pár měsících tedy nakonec prodala svůj milovaný salon a přestěhovala se k příteli. Tam je nyní šťastná, brzo vstává, aby se mohla starat o zvířata a pracovat. Jediná drahá věc, kterou si za vyhrané peníze koupila, byl obytný vůz a zaplatila dovolenou a auto svým rodičům a sestrám. „Stále nakupuji v levných obchodech, nebo antikvariátech. Většinu času jsem cítit jako prasátka, peníze mě vůbec nezměnily!“ prozradila farmářka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi