Rusko dlouhé týdny ignorovalo nastávající krizi kolem pandemie koronaviru, s prudce nabíhajícím počtem nakažených v Moskvě se vláda rozhodla hlavní město odstřihnout od okolí a zavést povinnou karanténu. Nepovolené vycházení z domu rovná se zatčení. Zoufalá a filmy znuděná Lola, vlastním jménem Ljubov Bušujeva, nyní přišla s řádnou motivací pro náruživé vědce, úzkostlivě hledající lék na COVID-19.

„Lidé trpí,“ smutnila na již odstraněném instagramovém videu a nadržení fanoušci jí dávali za pravdu. Po konzultaci se svým odrazem v zrcadle rozhodla, že prvnímu člověku, který zamezí šíření koronaviru, nabídne vlastní tělo. A lačnící fanoušci ji za štědrou oběť vynesli do nebes.

Vědátoři se nyní předbíhají v tom, kdo jako první přinese vakcínu na prodejní pulty a ulehne do postele s prsatou Taylor, jejíž obětavost se šíří internetem zhruba stejnou rychlostí jako světem samotný koronavirus. Lidé tvoří memečka a z jejích filmů se stávají kasovní trháky pornostránek. Zda dodrží svého slova, budeme pečlivě hlídat.

Fotogalerie
17 fotografií