Zatímco Česko i Slovensko zavedlo přísná opatření proti šíření viru COVID-19 na začátku března a už druhým týdnem je vyhlášena karanténa, v Anglii platí tato nařízení teprve krátce. Proto minulý týden došlo k nákupní horečce, takže regály zely prázdnotou. 

„Minulý týden ještě v sobotu, v pátek byla velká nákupní horečka, myslím si, že to byl velký problém, že opravdu bylo všude hodně lidí, vypadalo to jako před Vánocemi. Nikde se nedalo nic koupit,” popsala situaci v Londýně pro Teleráno TV Markíza zpěvačka. Krátce nato vláda uzavřela školy a obchody. 

„Potom v neděli najednou všechno ztichlo. V naší čtvrti je ticho. Život v Londýně utichl,“ dodala Jana Kirscherová, která se snaží děti rozveselit v parcích, které jsou stále ještě otevřené. „Taková karanténa, jakou máte vy na Slovensku, tady zatím ještě nefunguje a ani roušku ve většině případů nikdo nenosí,“ přiznala smutně. Zpěvačka navíc přišla o hodně vystoupení, ale snaží se aspoň skládat doma a s manželem Eddiem Stevensem, který je rovněž hudebník. 

VIDEO: Porotkyně The Voice Jana Kirschner: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! 

Video
Video se připravuje ...

Porotkyně The Voice Jana Kirschner: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií