„Tady Los Angeles, je právě tolik, kolik je, protože vaše oblíbená televizní stanice vám přináší další epizodu z amerického seriálu Melrose Place!“ Věta, která na přelomu tisíciletí zaznívala každý týden v celé řadě domácností, dokonce i těch českých. Seriál o skupince mladých lidí. Ti byli sice o něco starší než hrdinové Beverly Hills, přesto byli rovněž bohatí, úspěšní, krásní, bydleli na luxusní adrese a prožívali celou řadu milostných dobrodružství, aférek a intrik, které později vygradovaly až do téměř thrillerového finále. Byl to hit, který se vysílal po sedm sezón, od roku 1992 do roku 1999.

A přesně dvacet let po skončení tohoto seriálu se představitelé alespoň některých hlavních postav sešli v pořadu Good Morning America, a jejich společné selfie sdílela na svém profilu herečka Daphne Zunigaová (57), představitelka sympatické Jo. Spolu s ní zapózovala Courtney-Thorne Smithová (52), která hrála „hodnou holku odvedle“ Alison, Andrew Shue (52), jemuž patřil part jejího přítele Billyho, Doug Savant (55), nad jehož Mattem nešťastně vzdychaly snad všechny ženy (jeho Matt byl totiž homosexuál), Josie Bissettová (49), která byla v seriálu milou Jane s krátkým sestřihem, a Laura Leightonová (51), co nezapomenutelným způsobem ztvárnila mrchu Sydney. Mezi herci chyběla především známá skandalistka Heather Locklearová (58), již více než herecký talent proslavilo nadání dělat nejrůznější maléry. Z kdysi obletované hvězdy, které neodolali ani hudebníci Richie Sambora (60) z kapely Jona Bon Joviho (57) nebo glammetalový bouřlivák Tommy Lee (57), se postupem času stala alkoholička závislá na lécích na předpis a plastických operacích, a mnohokrát skončila ve vězení i v psychiatrické léčebně.

Na rozdíl od Locklearové, která propůjčila svou kdysi půvabnou tvář potvoře Amandě (a nyní je k vidění maximálně při převozech do nejrůznějších nápravných zařízení a na takzvaných policejních portrétech), měli ostatní trochu větší štěstí ve své kariéře. Doug Savant a Marcia Crossová (57) společně zazářili například v seriálu Zoufalé manželky, Courtney Thorne-Smithová zase v seriálu Dva a půl chlapa. Mnozí herci přitom vypadají, jako kdyby nezestárli ani o den… Jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii!

VIDEO: Pusťte si znělku dalšího kultovního seriálu Beverly Hills 90210

Video
Video se připravuje ...

Pusťte si znělku seriálu Beverly Hills 90210. Youtube.com

Fotogalerie
41 fotografií