Znělka začíná záběry na hlavní protagonisty po ránu. Zatímco Brandon alias Jason Priestley (49) se válí v posteli, jeho seriálová sestra Brenda, kterou hraje Shannen Dohertyová (48), medituje v zahradě. Donna alias Tori Spellingová (45), která je v reálném životě pětinásobnou maminkou, si v upoutávce vyčerpaná dělá kafe.

 

Nechybí ani Steve v podání Ina Zieringa (55), David, kterého hraje Brian Austin Green (45) a Kelly, tedy Jennie Garthová (47). Zatímco jeden si užívá jízdu autem, další vybírají oblečení a upravují se v koupelně. Seriálová šprtka Andrea, kterou hraje Gabrielle Carterisová (58), odchází do práce.

Zvuky jejich ranních rituálů se nakonec spojí do známé znělky, která v 90. letech připoutávala spoustu českých rodin k televizním obrazovkám.

Pokračování Beverly Hills 90210 se zaměří na skutečné osudy všech představitelů hlavních postav Beverly Hills 90210 od doby, kdy původní seriál v květnu roku 2000 skončil. Bude inspirované životy herců a jejich vztahy.

Natáčení se nedožil představitel Dylana Luke Perry, který na konci února prodělal těžkou mrtvici, po níž ho záchranka převezla do nemocnice Svatého Josefa v Burbanku, kde ho lékaři uvedli do umělého spánku. Rodina pak 4. března oznámila, že Perry zemřel obklopen svými nejbližšími, dětmi Jackem a Sophií, snoubenkou Wendy Madison Bauerovou a bývalou manželkou Minnie Sharpovou.

VIDEO: Brenda, Kelly, Brandon a spol. jsou zpět! Tohle je nové Beverly Hills 902 10

Video
Video se připravuje ...

Brenda, Kelly, Brandon a spol. jsou zpět! Tohle je nové Beverly Hills 902 10 Fox

Fotogalerie
30 fotografií