Plavovlasá Evelyn, kterou čeští diváci mohli naposledy vidět v romantické komedii LOVEní, kde si zahrála po boku Jakuba Prachaře (35) a Ester Geislerové (35), nyní na Slovensku září v reality show TV Markíza Farma jako moderátorka. Byť v tomto povolání neslaví zase až takový úspěch a soutěžící ji neberou dostatečně vážně, jelikož pro ně není skutečnou autoritou, díky Farmě poznala svého současného partnera, producenta tohoto pořadu Matúše Polakoviče (36).

A jak se zdá, tento mladý muž si Evelyn nosí takřka na rukou! „Tohle je můj program na nedělní večer. Dlouho mi nikdo neuvařil večeři,“ pochlubila se na sociálních sítích momentkou z gauče. A zatímco ona si užívá pohodičky a odpočinku, její nový objev za jejími zády kmitá v kuchyni. „Mám příznivý poměr mužské společnosti a burita,“ dodala Evelyn se svým typickým smyslem pro humor.

Blondýnka, kterou jenom na instagramu sleduje přes 180 tisíc fanoušků, přitom ještě minulý rok řešila rozchod s partnerem Petrem, s nímž chodila dlouhých pět let. Poté se – alespoň podle zahraničních médií – hodlala věnovat spíše své práci nežli mužům ve svém okolí. Jenže jak to bývá, osud to zařídil po svém, a tak ji právě nová práce spojila s její novou láskou. A ta si ji jaksepatří rozmazluje. Anebo zase vykrmuje, jelikož se mu líbila buclatější?

VIDEO: Známé virální video, kde si Evelyn stěžuje, že v Chorvatsku musí platit kunami

Video
Video se připravuje ...

Evelyn si zoufá na dovolené v Chorvatsku Evelyn - youtube

Fotogalerie
36 fotografií