V Česku známe Evelyn především z filmu LOVEní, kde si zahrála po boku Jakuba Prachaře (35) nebo Ester Geislerové (35), a nebo z virálního videa z Chorvatska, v němž si stěžovala, že se tam musí platit kunami. U našich východních sousedů ale patří mezi hvězdy první velikosti – třeba na instagramu ji sleduje přes 170 tisíc fanoušků. 

Od přírody se vždy pyšnila kypřejší postavou s obřími ňadry. Před časem své obdivovatele překvapila, když se rozhodla jít pod kudlu a prsa si zmenšila. „Není to radikální změna, prsa mi zmenšili o dvě čísla, je to teď pocitově mnohem lepší. Cítím se lépe ze zdravotního hlediska, lépe se mi pracuje. Jsem s tímto rozhodnutím spokojená,“ prohlásila před půl rokem Evelyn.

Úprava ňader ovšem nebyla konečnou změnou v rámci jejího vzhledu. Herečka se rozhodla, že od základu změní životosprávu a zaměří se na zdravý životní styl. A v jejím případě snaha přinesla ovoce, protože její proměna je neuvěřitelná. „Měla jsem chuť na změnu a říkám si: přestavím byt? Ale do toho se mi stále nechce, tak jsem si řekla, že trošku zhubnu,“ napsala Evelyn na instagramu u příspěvku, kde připojila fotografii před a po. 

Proměna je v jejím případě opravdu neskutečná. Největší rozdíl je na první pohled vidět v pase a na nohou. „Nechtěla jsem to nějak speciálně řešit nebo sdílet, protože nejsem ještě v cíli, ale i tak jsem na sebe pyšná,“ dodala blondýnka na sociální síti. 

Její úsilí nezůstalo bez povšimnutí, gratulace a pochvaly jí zaplavily diskusi na instagramu. „Boží! Já jsem ale ráda, že ti zůstal ten krásnej ksichtíček. Jsi královna,“ napsala jí u fotky proměny známá kuchařka Kamila Rundusová alias Kamu (29), která sama v posledních měsících prošla neuvěřitelnou proměnou, při které výrazně zhubla. „Krásný nohy,“ chválí Evelyn zpěvačka Jana Kirschnerová (40).

VIDEO: Evelyn si zoufá na dovolené v Chorvatsku.

Video
Video se připravuje ...

Evelyn si zoufá na dovolené v Chorvatsku. Evelyn - youtube

Fotogalerie
37 fotografií