Nestárnoucí seriálová a muzikálová hvězda Yvetta Blanarovičová má opravdu pro strach uděláno a dobrodružnou povahu skutečně nezapře. S kamarádkou totiž vyrazila na třítýdenní trip do Španělska, přesněji poznávat krásy Andalusie. A protože nenavštěvovaly jen turistické oblasti, dalo se čekat, že se může objevit nějak nenadálé nebezpečí.

„Navštívily jsme nejstarší hospodu v Malaze, na stojáka s kamarádkou Čechošpanělkou Ivou. Jely jsme se podívat i do čtvrtí, kam nikdo moc nechodí a turisti už vůbec ne. Trochu nás pak honilo auto místních, ale ujely jsme...,“ popsala pro Super.cz Blanarovičová s tím, že po takovém nervovém vypětí byla potřeba dát si více než jednu skleničku místního dobrého vína.

Vše ale naštěstí dobře dopadlo, a tak Yvetta své dobrodružné dovolené, kterou si organizovala sama bez pomoci cestovky, rozhodně nelituje. Snaží se odpočívat, co to jde, protože už na konci srpna ji čeká pokračování v muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway. „Ale pokud mi to můj diář dovolí, ráda bych se v zimě vydala pouze relaxovat do některé z exotických zemí,“ svěřila se herečka se svými nadcházejícími plány pro další zasloužené volno.

VIDEO: Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to!

Video
Video se připravuje ...

Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií