Mladá modelka a hvězdička reality show The Keeping Up With The Kardashians přiznala spolupráci s prestižním pánským magazínem na sociální síti, kde se pochlubila snímkem, který nedává příliš prostoru fantazii.

Je na něm totiž kompletně nahá a jediné, co ji alespoň trochu halí, je klobouk posazený na hlavě. Na fotce dává na odiv své křivky s důrazem především na sexy zadeček. Jak také jinak, když je to mladší sestra Kim Kardashianové, která se proslavila právě fotkou s vyšpuleným pozadím.

Svou žhavou momentkou jistě potěšila řadu mužských fanoušků, ale ti by se měli mít na pozoru, jelikož je Jennerová zadaná. Ostatně přítel jí dělá společnost i na odhalené fotce. Raper Travis Scott (28) je rovněž do půl těla vysvlečený a na svou odhalenou čokoládovou hruď tiskne svou lásku Kylie.

„Když Houston potká L.A.,“ zazní v popisku jako narážka na města narození zamilovaných hrdliček. Pomocí hashtagů tak dvojice prozradila, že se jedná o malou ukázku z fotek pro chystané vydání Playboye. Bude v něm brunetka ještě odvážnější?

VIDEO: Sbírka kabelek Kylie Jenner

Video
Video se připravuje ...

Sbírka kabelek Kylie Jenner youtube.com/Kylie Jenner: My Purse Closet Tour

Fotogalerie
57 fotografií