V průběhu let už Monika Štiková mnohokrát zaslechla porovnání s Kris Jenner (63), což je maminka Kim Kardashian (38). Stejně jako Kris má totiž slavné dcery, které spolu s ní účinkovaly v rodinné reality show.

Samotné přirovnání bere jako lichotku, ale cítí, že lidé jako ona jsou v České republice nedoceněni. „V Americe je to pocta, tihle lidé vydělávají ohromné peníze a jsou uznávaní. Včetně Slovenska, Polska... prostě všude kromě České republiky,"  rozpovídala se Štiková Blesku.cz.

„S třemi projekty, které už za sebou mám, jsem byla vždycky oslovena já. Nikam jsem se necpala, žádné lokty, nic. Lidé by si řekli 'Ona měla tři pořady, tak to asi úplný debil není. Nebo, ty děti se snažila vychovávat, korigovat, držet rodinu při sobě. Nepodařilo se jí to, ale jako čest,' chrlila ze sebe Štiková.

"V Čechách? Ne! Tady být veřejně známá osobnost je skoro sprosté slovo. Češi se to nikdy nenaučí," rozčilovala se.

A aby toho nebylo málo, opřela se i do českých politiků. „Přitom akceptujeme lidi, kteří rozkrádají státní peníze, nebo vykrádají jiný stát a pak přijdou sem. Ale to je všechno v pořádku, to mi rozum nebere...," uzavřela toto téma rýpnutím do Andreje Babiše (64) Štiková.

VIDEO: Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem!

Video
Video se připravuje ...

Jak skončily Štiky? Zhrzený Michal a Monika s milencem! FTV Prima

 

Fotogalerie
69 fotografií