Slavné, krásné a s tělem bohyně - tak vypadají na první pohled všechny slavné Kardashianky. Při bližším prozkoumání fanoušky se ale někdy ukáže, že ne všechno je tak dokonalé, jak se může na první pohled zdát. 

Na instagramu Kim Kardashianové se před pár dny objevila fotografie, kde po boku své mladší sestry Kylie Jennerové propaguje svůj nejnovější parfém. Snímek okamžitě nasbíral přes tři miliony lajků, ale také se u něj objevila spousta komentářů rozčílených fanoušků, kteří si všimli, že Kim na levé noze jaksi přebývá jeden prst! 

Při bližším prozkoumání vyšlo najevo, že se pravděpodobně jedná jen o špatnou práci editorů, kteří zapomněli odstranit část kůže. „Kim má šest prstů! Podívejte se zblízka. Myslíte, že zakládá nový trend? směje se jeden z fanoušků na instagramu. „Vypadá to, že si Kim přikoupila extra prst, ona musí mít vždy něco extra, posmívá se další. 

Pozornost na sebe upoutala i její mladší sestra Kylie, u které si všimli nepřirozené polohy její pravé ruky, která téměř není vidět. „To se zkrátka editorům moc nepovedlo. Ha ha! Ruka Kylie a extra prst Kim, nevěří vlastním očím jeden ze sledujících. 

Někteří šli dokonce tak daleko, že vyhledávali fotografie Kim na pláži nebo u pediatričky, kde ostatní přesvědčovali o tom, že se manželka rappera Kayneho Westa (42) skutečně narodila pouze s pěti prsty na nohou. 

Není to poprvé, co se někdo z klanu Kardashianek dopustil nepovedeného editování svých fotografií. Kourtney (40) jednou na sociální sítě zaslala snímek z koupelny, na kterém to vypadalo, že je její noha kompletně oddělená od těla. Khloe (35) se zase pochlubila fotkou, na které má sedm prstů. Na tyto trapasy se podívejte v naší galerii.

VIDEO: Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie 

Fotogalerie
114 fotografií