Smutnou novinku oznámil na svých sociálních sítích sám herec Demian Bichir v emotivním postu, v němž sdílel dojemnou fotografii své tragicky zemřelé paní. „Jménem našich rodin je s nepředstavitelnou bolestí mou povinností oznámit, že dne 20. dubna 2019 zesnula naše nejdražší Stefanie Sherková, moje milovaná a milující manželka. Bylo to nejsmutnější a nejtěžší období našich životů, a my nevíme, jak dlouho nám nyní bude trvat, než tuto bolest překonáme,“ napsal herec na instagramu.

„Je naší upřímnou nadějí, že naše krásná Stefanie, anděl a láska mého života, bude odpočívat ve věčném míru a pokoji.“

Z jeho prohlášení však nebylo jasné, jak vlastně Stefanie zemřela. Vzhledem k její extrémní štíhlosti se v zahraničních médiích spekulovalo, že by na jejím skonu v tak nízkém věku mohly mít podíl poruchy příjmu potravy. Před několika měsíci, loni v září, spolu manželé zavítali na filmovou premiéru hororu Sestra, kde oba zářili štěstím – a Stefanie tehdy svou hubenou postavu halila v neforemných šatech. 

Svou krásnou manželku objevil herec poté, co se vrátil z nákupů na dně bazénu. Přivolaným doktorům se ji podařilo resuscitovat, za osm dní ale modelka na následky zranění zemřela. 

K tomu se herec nikterak nevyjádřil a naopak zdůraznil, že v těchto dnech ocení především klid: „Všem předem děkujeme za vaše modlitby, a s úctou žádáme o vaše pochopení, abychom v těchto neuvěřitelně těžkých časech mohli truchlit v klidu a soukromí.“

Plavovlasá Kanaďanka se po boku Demiana Bichira začala objevovat od roku 2011, a patrně díky němu přesedlala z modelingu k herectví. Mihla se v několika filmových rolích a v seriálech. Bichir, který byl mimochodem nominován na Oscara za hlavní roli ilegálního přistěhovalce v LA v americkém dramatu Za lepší život, pak svou krásnou paní obsadil do svého režisérského debutu Un Cuento de Circo & A Love Song po boku herečky Evy Longoriové (44). Horor Grudge, v němž si střihla malou roličku terapeuta, přijde ale do kin až příští rok…

Fotogalerie
10 fotografií