Světla reflektorů, krásné šaty, elegantní tanec a sobotní večery na obrazovkách České televize. Kdo ze slavných by o to nestál?

Kupodivu mezi ně patří například populární influencerka Nikol Leitgeb. Ta na instagramu dostala jednoduchou otázku: „Kdyby Vám, nebo manželovi nabídli tancovat ve StarDance, vzali byste to?

Leitgeb reagovala velmi jasně. „Už se stalo. Nevzala jsem,“ odpověděla a potvrdila, že nabídka skutečně přišla! Co ji přimělo odmítnout?

Nikol vyjmenovala hned celou řadu důvodů... „Za prvé bych to nedala fyzicky,“ naráží na náročné tréninky. „Za druhé bych to nedala psychicky,“ jmenuje dál bývalá herečka, která s hraním sekla, protože se necítila dobře během natáčení Vyprávěj.

Nikol je teď také do velké míry mámou. „Nedala bych bejt tak často bez dětí,“ přiznává Leitgeb, jejíž sociální sítě se do velké míry kolem jejích dětí točí.

Poslední důvod je zcela pochopitelný. „Jsem jelito, ale to už asi víte,“ dodává sebekriticky. Možná to ale s nízkým sebehodnocením přehání. Na instagramu zároveň zveřejnila video, kde tančí s dětmi před televizí. A jako jelito rozhodně nepůsobí!

 

Video
Video se připravuje ...

3v1 Pártlová, Štíbrová, Arichteva: Konec s natáčením! Markéta Reinischová

Fotogalerie
62 fotografií